whatever!!!!


okay!! seperti yang telah dijanjikan masa berblogwalking dan mengomen blog!!! yeay!! tapi macam tak ada mood untuk melakukan hal-hal yang sedemikian... bukan kerana exam tadi!! tapi kerana dia.. dia..insan pertama yang ku cinta,,,dia..insan pertama yang bertakhta!! opss!! ternyanyi pulak!! hehe.. yang kita tahu..kita nak!! nak!! nak!! nak!! nak!! nak!! nak!! nak!! nak!! nak!! nak!! nak!! tak kire!!! nak jugak!!! Eh, kejap!! kita nak apa ni??hehe.. Alaaa.. nak lah,,,nak tu!! nak tu!!! eee!! apa?? dush2x!!! okay nak kamu :'( kamu faham kan!! tak perlu dijelaskan disini.. Hurmm :'(

Paper TEKNOLOGI TANAMAN SAYURAN DAN HIASAN!!! Dalam erti kata lain PERTANIAN lah kan?? Paper pertanian dari foundation lagi,,memang akan keluar soalan yang agak pelik!! tapi takpelah!! kita boleh jawab essei nya..Syukur!!! So,next paper 15hb nanti!!! Ini bermakna minggu hadapan!! Masih ada masa untuk melayan movie!! Opss!! Salah-salah!! Tengok nota... Lalala... Nota pon tak ada,,,berangan je lebih!! Haha..

credit to en google :)
got my passport!!! sudah boleh melancong kesana -kemari..lala...suka-suka-suka-suka-suka!!!

disaat tengah busy study (busy lahs sangat)..Opss! Got a message from my Lovely Mum yang menyatakan kerisauan beliau tentang panggilan yang diterima dari Atok!!! Malas nak ambik port Ummi.. Kalau dulu kita boleh jadi seorang kakak yang protected, sekarang??? Tak kot.. Angah!! Dah besar panjang.. Fikirlah apa yang baik dan buruk!! But!!! Warning for you my lovely and the only one Angah!! Jangan buat benda yang melampau!! Selagi kakak kamu yang comel ni bolah diamkan diri, selagi tu kakak kamu akan diamkan diri!! Jangan buat something yang akan buat kamu menyesal... Warning ni!!! Lalala...

currently mood : sad!! sobbing sob sob sob

16 lying to myself:

Hairil Rizal said...

Wah, ada paspot? Mau pegi mana nie?

iszieylyanziy said...

mao ke spore jek,,huhuh

zikeryhassan said...

nak ole2 okey :D

feLixAntLovi said...

sedey emo nampak?=p tak tenang langsung! relaks suda! hu3..blagaknyer org tue tunjuk pasport! lalalalal..hahahah..

iszieylyanziy said...

zik : hahaha,,,takde,,aku nk p bergambar only,,ngee

iszieylyanziy said...

felix : pasport tu ley jd pass nk blik p,mas sat g :p
emo la,,sedih2x,,xde org pujuk

feLixAntLovi said...

blek pasir mas??bler??=p nak ikut?hahahahha..

iszieylyanziy said...

xnk blik!!!!! xde orang nak jemput

gigi rongak said...

nak pegi mana ni ada paspot segala..haha

ikot boleh ke is?haha

iszieylyanziy said...

jln2x,,cri mkn,,haha

nas said...

eh,,ko jadi cekgu amek kos aper?
mmg wajib ek amek paper teknologi tanaman hiasan tue? hu3


Apa itu 'Anak Ikan' dan 'Anak Ayam'??

iszieylyanziy said...

nas : kos aku,,major,,sem ni bljar sal tu,,pasal tu la kami buat landskap,,tu amali ktorg,,hehehe

Gentleman Frog said...

Salam,

Nak apa ni? (-.-")

peeping tom

HaNTwO said...

mau g danok ka??? hahahahah kantoi!!

iszieylyanziy said...

frog : sy nk jmp boy,,,

iszieylyanziy said...

han : danok?cm pernah dgr,,kt ne ek,,heheh