what's next!


mood in kampung : line internet yang SANGAT laju membantutkan sesi blogging dan blogwalking kita.. So, kita mintak maaf ye you all.. Huhu.. Akan mengusahakan sedaya upaya untuk menjejak you all.. Ngee.. Kata stalker.. Kita pon ada bakat jadi stalker.. Haha.. Ada satu lagi.. Tag!!! Sorry.. Bukan tak nak buat..tapi nantilah ye.. Jangan risau :) Line slow :(

A lot of thing.. A lot of story.. Tapi tak da mood nak menaip.. Anyone yang volunteer nak tolong tadah telinga mendengar cerita dan menaip that story??? Hihi.. Always thinking "everything happen for a reason" and right now I'm thinking what is the reason for that?? Am I too bad?? Blur.... My bad :(
Asyiknya mendengar cerita nenek dan atok.. Bila ada part yang kita tak faham,kita tanya lah,, last-last nenek kata kita lampi!! What??? LAMPI!!! Oh, tidak!!! Kita dah lampi ke??? Oh, NO!!!! Pembetulan di sini... Bukan lampi, tapi tak faham apa yang sedang diperkatakan.. Lampi lah tu!! Eh tidak!!! Tidak faham bahasa yang digunakan.. Ha, baru tepat.. Ngee


inilah borang-borang yang kena isi.. Eh kejap.. BOrang-borang?? Sehelai je lah.. Haha.. MAcam banyak je bunyinye.. ngee... Tak sabar mahu ke sana.. Cik Istiqomah, sila bersabar.. Minggu hadapan je pon.. Lala.. Kan dah pernah pergi.. Ngee.. Tidak sabar mahu ketemu si Perisik!! Lala.. Boy jangan jealous okay!! Wekk.. Lalala.. Takpe.. Hati kita ada dengan kamu kan.. Opss!! Greenlight from my parents kan,, :)
Sila lihat ini kucing!!! ini lah yayau kita :) comel cam kita kan? Opss!! Lalala.. Kucing ni gedik dan sengal.. Kucing je, tuan baik-baik je.. Mana tak cakap gedik.. Pagi-pagi dah kejutkan kita bangun tidur.. Malam, siang nak tidur tepi kita.. Manja.. Gedik!! Mula-mula memang lah, nanti dah lepas seminggu kita ada kat rumah ni, masuk bilik kita pon dah tak nak!! Kucing ni demand!! Haha...

Rindu pada Abah dan Ummi dah terubat bila mereka sampai petang tadi :)
Rindu kat Boy belom terubat lagi :( makin membuak-buak adalah.. Hehe :)

p/s : You..may ask you something?? perlu ke terus think about that? Rasanya tak perlu sebab orang yang tamak selalu rugi.. Kenapa nak biarkan orang yang tamak terus menguasai diri.. Sorry to say that.. Biarkan dia terus bercakap.. Sorry for coming to your life..

10 lying to myself:

zikeryhassan said...

aku mahu ole2 dr sama. dan aku punye mesti lg mahal dr boy pny okey? ahaha

misyamissyou said...

suka p/s tu..heheee

iszieylyanziy said...

zik : haha,,alamak!!!!!!!! aku nk p bergmbr je la :(

iszieylyanziy said...

misya : ngee,,kan,,tp is sdey :(

zumiela7 said...

nnt belikanla utk org buah tgn dr ngr singa...hohoho (ayat ngade2)

Poyaty said...

uikk, nk g s'pore ke? bila. sis nak gi 30.11 ni. hehe

iszieylyanziy said...

zaim : pjg umur,,bru terfikir da lme x komen blok ni,,ngee :P
amboi ..nk buah tgn???haha,,xjnj :P

iszieylyanziy said...

kak yaty : ngee..is p 25hb,,till 29,,,,ala,,klu x,,mst dpt jmp da,,,

pemadam said...

nak p singapore ke ? nak ikut..

iszieylyanziy said...

jom2x,,hihihi