yeay!!!

mahu bercerita tentang paper last kita petang tadi!! Done!!! Sejam!!! Berbekalkan apa yang kita baca (SPOT je pon) kita boleh jawab paper PERGERAKAN ASAS tadi dengan jayanya... Syukur lah, keluar soalan spot sampaikan menjawab dalam masa sejam je!! Mahu keluar dewan cepat-cepat!!! Sejuk kot!!! Dah menggigil-gigil.. Pandang belakang, lihat green light Si Syikin kata dia nak keluar.. SO kita pon mahu keluar tapi ditahan oleh Zikery.. Stay kejap bagi jawapan yang entahkan betul atau tidak kat dia.. Ngee... Then barulah melangkah keluar dewan yang sejuk tu.. Pedulikan mata-mata mereka yang memandang!!! Asyik tengok orang pulak.. Jawab la soalan tu!! Lalala... Selamat tinggal SEM 2...


Semua orang balik!! Boy pon dah balik.. Kawan-kawan kita pon dah balik.. Tadi bersalam-salam dengan mereka.. Okay lagi.. Tak rasa pape.. Then bila Boy mesej... Argh!!! Tidak!!! Sebak kot.. Huhu.. Sedih!! Manja sangat anak Ummi ni kan.. Huhu.. Eh, mana ada, hobi kita memang cam ni kan.. Lala.. Ok is, sila bawa bertendang!! Alamak!!! Salah lagi... Sila bawa betenang okay.. Hehe.. Sila blogwalking seperti yang dijanjikan.. Sila kemas bilik!! Esok dah nak balik kan kan kan??? Esok nak balik rumah dah!! Dah cuti kan kan kan!! Lusa dah nak raya kan kan kan!! Raya ke?? Ummi tak balik.. Abah tak balik.. Raya dengan Atok dan Nenek je... Tak pe.. Is dah biasa kan.. Is tak kisah kan? Is tak ambik port kan? Huhu.. Thats my wish!! :'(

Selamat bercuti semua :)
Boy!! Drive carefully :)
PakCikDriverBas!! Bawak bas elok-elok!!

situation : grr!!! SAKIT KEPALA!!!! hentak-hentak kepala ke dinding!!! argh!! sakit!!!

12 lying to myself:

nas said...

erk..subjek pergerakan asas tue salah satu subj pjk ek??
hehehehe...

Makin Ramai Artis Sudah Memakai Tudung, Alhamdulillah

iszieylyanziy said...

yup...hehe,,pergerakan asas tu pJ la,,ngee,,,

Lelaki Ini said...

wah...
moga dpt result gempak2!

iszieylyanziy said...

thanks :)
huhu,,hope so,,

Botak said...

cuti je kot.,
bkn tak jumpe lagi.,
tu pon nak kekecoh.,
hahahahaha.. :P

iszieylyanziy said...

botak!!! mmg la,,rindu,,sebulan lebih tu,,huhu,,ayat botak,,same cam ayt boy,,,bukan xjumpa lagi,,,huhu

nas said...

erm,....tak lupe nak ucapkan selamat hari raya aidiladha...sori aku xreply msg ko kat formspring...kurang aktif la :P
gangguan seksual yang perlu korang tau!

iszieylyanziy said...

selamathari raya aidiladha gak :)
msj kt formspring tu,,haha,,aku tny semua org,,select all,,ngee,,,so ko pon termasuk,,ngee

cik helena said...

kompom 4flat ne..hehehe

Poyaty said...

happy holiday is :D

iszieylyanziy said...

cik hel : haha,,amin,,tp xkn kot,,ngee,,,

iszieylyanziy said...

kak yaty : selamat bercuti gak akak :)