AHAD CUTI!!


Argh!! buang tabiat agaknya kita malam ni.. Memang lah Ahad cuti bagi negeri lain.. Tapi dah start new sem sepatutnya bagi tempat kita belajar that is Besut, Terengganu!!! So kiranya cuti jatuh pada hari ahad.. HAri isnin baru mula new sem!! APA!!! Cuti?? Tiket kita 1.1.2011.. Pagi pulak tu, thats mean petang kita dah sampai! Apa nie!! Ngee... Sampai-sampai maktab dah petang.. dan semestinya tak ada orang lagi..

Mak aii. sedih lah.. Takut sebenarnya :( Takut apa? Tak perlu tahu lah :( Ummi!! Tukar tiket boleh!! Kaunter dah tutup.. Apa lah kita tahu malam ni!! Nyesal tak on9 siang-siang, kalau tak boleh tukar tiket jugak,, sobbing 2 minit :(

Tak da mood lah cam ni.. Nak keluar lah!! Makan char kuey teow sambil pujuk hati bengkek ni!! Argh!!! Tak nak balik awal!!!!!! Grrr :(

29 lying to myself:

.alie. said...

akak balik petang sabtu jugak..
abah ada metim SPM

T_T

Aizuddin Hanis said...

esk cuti...yeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

iszieylyanziy said...

@ allie : la,,nape x blik ahad???akak dekat xpe,,uhuhu

iszieylyanziy said...

@ din : huhu,,orang sedih,,,dia gembire :(

sukahaha said...

oo.. hang tengah sedih ke? hehehe...

iszieylyanziy said...

@ mat din : ha la cheq!!! tengah sedih ni,,,cuti ahad,,pasai pa cheq nak kne balik awal!!! grr,, geram

khaifaiz said...

Tak pa balik awal.. sekurangnya dpt rest badan puas2

khaifaiz said...

Tak pa balik awal.. sekurangnya dpt rest badan puas2

iszieylyanziy said...

@ faiz : huaa,,,xsuke balik mktn tu,,,hukhukhuk,,taksuke2x,,hahaha

Shafik Saffuan said...

hahaha....aku suka3....

iszieylyanziy said...

@ sahfik : wah!! dengki!!!

misSbLurRy said...

mesti ade juga org balik awal 2

zikeryhassan said...

dengan berat hati aku balik juga malam 31hb. harap maklum.

iszieylyanziy said...

@missblury : memang ponm,,,ngee,,ramai je kot

iszieylyanziy said...

@zik : ngee,,,ade geng :P

ijatnuar87 said...

heheheh...xper la...blk awl blh rehat2...kemah2 bilik...lagipom bagus la redi tiket awl2...tgk cam ambe,xbeli lagi tiket nih...camner la gamaknyer,,,hehehe

iszieylyanziy said...

@ ijat : hahaha,,koya sungguh senior sorang nie,,tao la da abes,,huaa,,jels ni,,nk grad gak

zumiela7 said...

suke bebeno dye cuti extra..huhuuhu..epi new year..

ijatnuar87 said...

isk,yer ek...luper plak..dah 11 sem wat mnder yg sma,tetiba tak wat,rase pelik skit,hehehe...

sukahaha said...

oo.. nangis bnyk2 ek kekeke...

Botak said...

jgn sedih²..
nah., ambik ketas sok kaba ni bikin kesat air mata..
hahahahaha.. :))

ENTRI TERKINI:
2011, DUNIA SAMBUT TAHUN BARU!
PIALA SUZUKI AFF 2010 (INDONESIA VS MALAYSIA)

iszieylyanziy said...

@ zaem,,xsuke ,,sbb kne balik awal :(

iszieylyanziy said...

@ ijat : hahah,,ganu pon gune tiket ke?ahaha :P

iszieylyanziy said...

@ mat din: xleh nges,,xpenting,,ahahha

iszieylyanziy said...

@ botak : srat kaba??hahha

TiKa LEh said...

jgn mls2 cikgu..heheh

kimchisu said...

laa..camne plak tu..ayarkk
hohohoo

iszieylyanziy said...

@ tika : baik tika,,,xmalas,,hehehehe

iszieylyanziy said...

@ kimchisu : hehehe,,nth,,cm tu lah,,,