AWARD :)


hari ni is ada dua award!! aiyok dak macam artis ni!! satu Award Anugerah Bintang Paling Popular!! Dua Award untuk Anugerah Artis baru Popular!! hahaha.. Sila baling bantal!! Berangan tak habis-habis!! :p

Okaylah..


award ni is dapat dari BULAN.. Thanks dear!! Love it!!!

macam biasalah, kena jawab tag kan,,so here we go!! Go Go Genting!!! Haha

Makanan fevret korang ape?
Coklat putih!! Muktamad!!! Nak coklat putih!! Grr.. Hehe :P

Sape yang korang sayang
sayang semua!! siapa nak kita senaraikan nama dia?? cepat-cepat gerakkan kening 2 kali,,,hehe :) yang pertama-tama mestilah family,,,,keduanya rakan-rakan semua,,,ketiga BOY :)

Kita nak bagi dekat award ni dekat
1. Zaem 2. MissEpa 3. Misya

Tamat sudah cerita award babak 1... kita terjah ke babak 2!! hehe :)


award ni pulak Bella...
thanx dear...:) Pakat terjah blog dia ye :)

soalan cepu mas yang kita kena jawab,,biasalah, dah menang award kan!! haha :p

Apakah nama pena yang sesuai diberikan kepada Bella??
Fairytale!!! fairytale yang comel,,hehe :P

Apa perubahan yang anda rasa perlu untuk blog nie??
tak ada kot!! dah cantik dah blog ni,, hehe

apakah komen anda tentang blog nie??
no komen!!lala :) klise sungguh jawapan tuh!!haha
komennya..blog ni so nice,,suka blog nie :)

then kena tag 10 orang
is bagi kat sesiapa yang tengah blogwalking diblog kita sekarang!!haha :)



4 lying to myself:

She's retarded said...

tengs 4 the award, nanti sy buat

Bulan said...

thanks dear.nati i wat k ;)

zey said...

tengs yaww!

miss epa said...

time kasih! :)