Award!!

kita dapat award!!hehe..
psstt psstt.. korang! ada tak award yang korang bagi kita tak ambik?hehe,, kalau ada kita minta maaf ye :)

FIRST!!!

ni award dari CIKGU HAKIM
Create your own banner at mybannermaker.com!
cantik kan?? blink blink lagi,,, siapa nak award ni jugak??angkat kening 2 kali???lepas tu follow lah blog beliau,,,hehe :)

ada 3 soalan yang kita kena jawab,,kita rajin ni,sebab tu jawab :p

1)Apa pandangan anda tentang blog Catatan Loqman Hakim?
@ni yang blurr kejap ni,,ermm,,pandangan,,okay jek blog ni,,nice!

2)Boleh ceritakan sikit pasal blog anda
@alah,blog saya is my blog lah,,hehe,,kadang-kadang saya dapat semangat baru dari blog! blog saya is my life :p

3)Tujuan utama anda berblog?
@ tujuannya sebab mahu berblog! tak lain tak bukan sebab mahu berblog lah!!haha :P

SECOND!!!
ni award dari Cik Gebu!! Sorry, baru ambik sebab baru teringat! Hehe :)

award ni diberikan sebab Cik Gebu telah memenangi contest ke Genting Highland!! Nak pergi Genting jugak!! Hehe,,,

THIRD!!
award ni faraliza bagi..
thanks dear fara coz bagi this award,,i love it :)
!!!!!!!!8facts about me?!!!!!!!!!!!
@bernama istiqomah
@future cikgu
@ love blue! white!
@love to be in Penang when i'm sad!
@tak pandai nak tunjuk kasih sayang! lala
@suka menangis!!
@suka potong rambut when rasa sedih sangat-sangat
@suka merepek
!!!!! nak tag sesiap je yang nak ambik award ni! coz you all deserve it :)!!!!!!

2 lying to myself:

kimchisu said...

wah..bnyk nyer dpt award..gud2 ^^

iszieylyanziy said...

hehe,,kan,,haha,,da lme,,ade y xingt dah nk amik,,huhu