BlogLarian

Tag from my junior!! Miss Epa Yang suruh kita join BlogLarian!!!


Kita suka sangat blogwalking kerana dapat membaca entry. mengomen entry. klik nuff. dan yang paling penting!!! kita suka untuk menambahkan kenalan :) Berkawan biar seribu kan :) SO melalui blogwalking ni, kita dapat tambah kenalan dari laman sosial :)

Saya tag : Cik Ainul!!! Cik Mra!!! Cik Mish!!! Cik Emy :)

Yang lain-lain jemputlah join :)

8 lying to myself:

mRa amira said...

mra tak faham bende ni >.<

iszieylyanziy said...

@ mRa : la,,,senang je,,follow blog tu,,then gtao kenapa suka blogwalking,,then tag 3 orang,,is pon tataw,,,ikot je,,ngee

FareedSairi said...

Assalam, terima kasih kerana sudi join BlogLarian

Bole cek blog anda dalam senarai ke 29

Selamat ber-BlogLarian

FareedSairi said...

lepas2 ni bole cek trafik dan referal dari BL

iszieylyanziy said...

@ FareedSairi : wah !! terima kasih!!! tapi haw to use it?

Miza Yusof said...

miza dah join. sama-sama meriahkan segmen ni kan :)

iszieylyanziy said...

@miza : jom2x,,hehee

FareedSairi said...

bole baca tutorial di BlogLarian :)