contest aku dan generasiku



sila lihat gambar di atas.. sweet kan,,macam sweetcorn,,oh!! suka sweetcorn!! nak makan sweetcorn!! hehe,,okay2x jangan melalut!!
okay straight for rebonding!! Opss!! Straight to the point contest ni dianjurkan oleh Miss Ieqa..
untuk cekgu-cekgi di Malaysia.. Sama ada dah cikgu or bakal cikgu kan Miss Ieqa?
Untuk keterangan lanjut sila lah klik dan bertandang ke blog Miss Ieqa...
Tertarik nak join sebab bakal cikgu? tu salah satu!! Sebab lain is wanna nak share gambar masa SBE!! hehe
here we go :

okaylah kita student IPG Kampus Sultan Mizan Besut Terengganu :)
gambar ni diambil semasa kita sedang berSBE atau ber PBS kali ke 2 dekat DELEVEN 3 Iaitu SK Putrajaya Presint 11 (3)
Kalau perasan gambar yang KakFini pertaruhkan sama pon menggunakan pelajar yang sama...
Hehehe.. Bila lagi mahu jumpa akak ye?

32 lying to myself:

IeQa aWr said...

tengs..
gud luck ye =)

iszieylyanziy said...

welcome,,,hehe,,,thanks miss ieqa

ziema cindalena said...

sonoknye jadi cikgu..jeles pulak..hehe..^_^

iszieylyanziy said...

ziema : jgn la jeles2,,huhu,,masing2 ade kelebihan msg2 ok :)

Nur Affini Mohd Mashudi said...

Eh.. cam kenal ke tempat ni :)

iszieylyanziy said...

@ kak fini : kan,,macam kenal je! hehe,, banyak gambar kat dalam ni,,hehehe

Cik Tom said...

comel2...good luck!

Faris CJ said...

nak join tapi x pergi sekolah lagi...

iszieylyanziy said...

@cik tom : hehe,,terima kasih,,,ngee

iszieylyanziy said...

@ faris : le ye ke???foundation lagi erk???xpew2,,suh cik ieqa tmbh tarikh,,hahaha

soffea said...

best of luck isz :)

Aizuddin Hanis said...

Bestnye jadi cikgu...

P/S : Anda Di Tag JOin Pencarian Blogger Peramah 2011

iszieylyanziy said...

@ aizuddin : huhu,,,ada tag???hehe,baik

iszieylyanziy said...

@ kak sofea : hehe,,thanks ye

iniialahaku said...

ish2..jmpa cg agi

iszieylyanziy said...

@iniialahaku : dah ramai jumpa cikgu ke???hehehe

cik helena said...

ok kali nih baca tak guna banyak sanat tenaga sebab tak banyak tande seruan :P

peace yaw!

komen takde kene menegena~lalala

kimchisu said...

chayok2 ^^

iniialahaku said...

jap2..lupa plak..nynyi lgu IPGM ckit..haha

iszieylyanziy said...

@ cik helena : hahha,,bagoslah tu,hehe,,dah tak nak guna dah lah,,ehhehe

iszieylyanziy said...

@ kimchisu : thanks dear,,hehehe

iszieylyanziy said...

inialahaku: haha,,okeh,nanti nak nyanyi,,hujan satgi tataw :P

Mata Hati said...

masa dapat result dulu x happy pun sbb result tak secomel yg diharapkan

Mia Liana said...

wahhh tahniah ya! mia pun dulu masa PMR dapat 8A... masa PMR mula diperkenalkan tak ramai yang dapat 8A..

mia tumpang gembira.. nanti masuklah asrama penuh..

najihah sahami said...

yunk..nak pinjam anak murid sorang..huhu...

iszieylyanziy said...

@ Mata Hati : xpe,,janji dah usaha :)

iszieylyanziy said...

@ Mia Liana : hehehe,,is dah 20 tahun akak :)

iszieylyanziy said...

@mish : ambik lah,,hehehe,,

chegu abbas said...

wah...mari-mari ^___^
http://muhamadabbasbinmohdamin.blogspot.com/2010/12/contest-gambar-menarik-2010.html

iszieylyanziy said...

@ ok chekgu :)

SYAFIQAH / S said...

good luck chekgu :)

chesu said...

@ syafiqah : thanks dear