Contest Aku dan Kaca Mata

Wah! HAri tu ada tengok my beloved blogger-blogger semua join this contest.. Quiet interesting, but fikir tak ada gambar pakai spec malas lah nak join.. Hehe.. Then Legenda Budak Kacak tag pulak kita join this contest! Post dekat shoutbox dia kata tak mahu join sebab tak ada gambar! Hehe.. Click punya click gambar dalam external, gotcha! Finaly found! So tarik balik keputusan tak nak join tu kepada join :)

  • Menjadi follower seikhlas hati yang mungkin = DONE
  • Memerlukan gambar anda yang memakai kaca hitam..terpulang edit ataupun original
  • Tinggalkan link anda di entri ini apabila sudah join dan letakkan gambar banner di sidebar = DONE
  • Tag 2 orang rakan anda
  • @ bulan @ mish
Gambar kita berkaca mata hitam ialah :
nampak sangat ambik sendiri! haha :)

14 lying to myself:

Aizuddin Hanis said...

kalau pakai spec br nmpk x sumbunk dik is...oiiii...huhuhuhuh~~~ i like

❤ Cik Ain ❤ said...

comel kamoo... good luck

=)

*ain xpena join contest* ngeee

iszieylyanziy said...

@ Aizuddin : ohohoho,,,kalau pakai spec mata baru xsombong! okaeh,,nak pkai spec mata la,,hahaha,,,satu ag leh elak cinta first sight! dari mata turun ke hati,,hahaha

azureEn said...

eh3 macam menarik je contest nie. goodluck is! ^^

Aizuddin Hanis said...

dr spec mata trn ke hati pun ade gak...

iszieylyanziy said...

@ ❤ Cik Ain ❤ : alamak,,blushing! ahahha,,,meh la join ain,,jom3x,,,

iszieylyanziy said...

@azureEn : meh la join dear

iszieylyanziy said...

@ Aizuddin : tak pernah dengar pon?

Syafiq Rosli said...

toing2 tuan tnh dtg tgk..all da best ya

iszieylyanziy said...

@ Syafiq Rosli : hehe,,,thank you yaw :)

syira aka sepatu hijau said...

salam

gudluck dear :)

NuSaNa NoSa 91 said...

ha3~ normal la klu amik gmbr sndiri..
btw, gud luck yep~ ^_^

iszieylyanziy said...

@ syira : thanks dear :)

iszieylyanziy said...

@ nusana : kan2x,,thanks ye,,,, :)