CONTEST GAMBAR PALING CHILL !!


Alamak!! ada tag dari Miss Kopok.. Tak pandai lah nak main contest-contest nie,,tapi tak pelah ..buat je dengan iklhas hati,,hehe.. :)

The Rule(s) :

1- Tangkap gambar korang PALING CHILL tak kisah individu atau ramai-ramai. Boleh edit kalau suka. Caption gambar kena buat tagline sendiri contoh : 'Kami Happening, anda?!!'. (tak perlu cerita tentang gambar, aku cuma mahu tagline)

2- Buat entri pasal contest ni. (itu sudah mesti). Linkkan URL entri korang ke entri ini. Tajuk entri : "CONTEST GAMBAR PALING CHILL !!"

3- Letakkan banner contest ini di entri anda, dan sidebar juga. Linkkan ke entri ini.

Kami CHILL, anda?!!

4- Follow blog ini, i mean blog HUTAN KABUT.

5- Tag paling koman 3 blogger. pastikan mereka tahu contest ini.

6- Bagi tahu anda suka warna apa jugak.

Tarikh tutup : 31 DISEMBER 2010


My Picture is

my tagline adalah.....

Kami Hot!!Kami cute!! So What??

iszieylyanziey istiqomah sangat menggemari blue and white colour :)

Okey sekarang kita nak tag :

8 lying to myself:

zikeryhassan said...

hotkah korang? cutekah korang? ahaha!





ist, bile nk remove lagu?

CIKafiza ;) said...

kami bakal guru ! hehe gudluck ! :)

iszieylyanziy said...

@zik : mestilah !!! jgn nk jeles :P
dah remove,,tapi cam bosan nnt xde lagu,,hehe

iszieylyanziy said...

@ CIKafiza : haha,,kami bakal guru??haha,,,maceh akak

emy'n said...

adeyh.. xde gmbar yg menarik la is.. huhu

iszieylyanziy said...

@ emy : ngee,,,letak je gmbr pape pon,hehe

idAti mALek said...

halo2.
anda memang chill-lah!
Thanks for joining CONTEST GAMBAR PALING CHILL!!

folo anda kembali :p

iszieylyanziy said...

@idati : hehe,,thnk you