contest!!!


di tag oleh ziema untuk join contest!! actually kita di tag untuk buat contest yang satu lagi, tapi kita rasa nak join jugak lah contest i love peace nie..hehe :P contest ni dari ezanidma

okay..
here we go!!!
i choose this picture...

peace :)


so kita nak tag orang yang tengah blogwalking ke blog kita lagi!! haha :P
1. bulan 2. mish lolypop 3. misya

7 lying to myself:

soffea said...

best of luck isz :)

najihah sahami said...

yeayy..tayamm...dan2 mish pon baru je join kontes ni..hehe..gdlakk..~~~

ijatnuar87 said...

xbis2 dgn peace,hehehe...

zikeryhassan said...

sapa lah yg snap pic ni kan?

EZAN IDMA said...

TQ . gOODLUCK :)

ziema cindalena said...

pegi klinik..salah urat kot..

butterflyana said...

Good Luck! ;)