everything is clear

ok lah.. i think i should stop this..and i know u will read this.. cam biasa, tangan shaking bila kebenaran terbongkar, dan yang pasti, realiti memang pahit.. kita tak tahu apa salahnya kita, kita tak tahu apa yang kita dah buat, kita tak tahu apa dosanya kita tapi satu, kita tak marah awak pon.. stay away from me if u think that u cant accept me,,,

dulu i always write here saying that "is jangan terbang tinggi-tinggi" and now.. what happen is??? ok,my bad pasang angan-angan kan? my bad yang over kan? kita tak perlukan your explanation coz i know, it will hurt me again and again.. kita tak sanggup nak face kebenaran lagi, cukuplah dengan apa yang i know right know..

kita tak pernah menyesal kenal dengan awak, tidak perlu menyesal sebab atleast i can smile because of you.. satu je, jangan cari is lagi.. cukuplah sampai sini.. kita tak salahkan awak dengan apa yang dah jadi, kita sedar.. just go away.. is mintak maaf sebab wujud dalam hidup awak.. but dont you ever tell me goodbye coz its hurting me :(

20 lying to myself:

najihah sahami said...

is sayangg..sabar yea..hidup ni adakala kita sedih, adakala kita gembira. tp jangan terus putus harapan tau...be strong!

+dieabella+ said...

it will make u a better stronger person..trust me..=)

misyamissyou said...

is..sabar ye..kebenaran mmg sedap kott dia pnye penangan tp tu lbh baik drp penipuan kan..stay strong bebeh!

Gentleman Frog said...

salam,

istiqomah bte ahmad rozi, cinta lelaki bukanlah segala-galanya.

(-_-"

iszieylyanziy said...

@ najihah sahami : huhu,,baik mish,,ok la nie nanti,,huhu

iszieylyanziy said...

@ +dieabella+ : bella,,i wish i can be so strong :)

iszieylyanziy said...

@ misyamissyou : thanks misya :) atleast is tao awal2 kan,,,

iszieylyanziy said...

@ Gentleman Frog : hehe,,cinta pada Illahi lagi baik kan,,,thanks

eRza farEeha said...

dear..sabo ye...hadapi dugaan dgn tabah!!

iszieylyanziy said...

@ eRza farEeha : i will,,thanks erza,,huhu

Mra Mastura said...

is,chill. :)
mra pernah rasa mcm ni jugak..masih lagi ubat hati pun..kuatkan semangat k dear.. :)

hans said...

owh
patutlah entry sedih2 jer dua tiga kali nih
faham dah

P/S : Tiba - Tiba Teringat Kisah Lama

Cik Tom said...

n3 sedih ni..sbr ye..cik tom pun pernah rs..insyaAllah time will heal everyting..

emy'n said...

dear,

xperience is the best teacher :)

sume yg berlaku akan wat kamu jd lebih kuat n tabah..

chill k ! n tc always ^^

Din said...

yang kita suka tak semestinya baik untuk kita dan yg kita tak suka tak semestinya buruk unutuk kita..setiap perkara ada hikmahnye..

iszieylyanziy said...

@ Mra Mastura : kan2x,,i hope n i wish,,thanks y

iszieylyanziy said...

@ hans : huhu,no komen,,,

iszieylyanziy said...

@ Cik Tom : cik tom,,i hope,,thanks ye

iszieylyanziy said...

@ emy'n : chill la ni,,hehehe,,,chill,,tersengih2 xtentu pasal,,hahaha

iszieylyanziy said...

@ Din : kan,,i believe everything happen for a reason :)