hati

ada apa dengan hati??
ada apa dengan perasaan??
soal hati memang sensitif untuk diperkatakan...kalau seseorang bertanya tentang what exactly happen between me and my ex.. i can explain it..i can story from A to Z..bukan mahu menyalahkan sesiapa, sekadar menjawab soalan. so someone dah tell my heart that its really over.. Faham tak its over? Bukan mudah hendak melupakan, bukan mudah nak lenyapkan apa yang membuatkan dia put tears on my face.. so kepada si pengganti, boleh tak jangan nak cemburu buta.. kalau kita dah kata its over, faham jelah!! aku bukannya perampas nak rampas pakwe orang!! ha,,kan dah keluar aku!! grr!!

"i choose to love you by myself
it doesn't mean i love you
to make you like me"

hati.. sangat rapuh! Come is! Wake up!! Kita tak serapuh tu.. Kalau sayang kata sayang, kalau tak suka jauhkan diri... Jangan bermain dengan hati,, Dari hati lahir segalanya... Hati yang busuk akan buat apa sahaja untuk memenuhi kehendak.. Hati yang baik akan ikut je kata hati,, Er?? Macam tu ke?? Kerepek merepek lagi!! Hahaha... Got to go :(

Sedih tidak dapat berblogwalking seperti selalu.. Sedih dengan kesihatan yang tidak menentu sekarang :( Sedih tapi bersyukurlah kita adaNya,family dan him yang melengkapkan :)

16 lying to myself:

zikeryhassan said...

jangan bermain dengan hati kelak binasa diri.

sakit rindu kat aku la tu. ahaha.

Payche said...

hati...
katakan padanye untuk pergi...~~~

wa kaljis said...

Hati-hati dengan hati.. Org tua2 kata dari mata turun ke hati..so klu nak nak tgk keliling pakai spec itam utk tapis apa yg patut turun ke hati hehehe.. :)

ZWAN SABRI said...

mmg agak subjektif klaw nak berbicara pasai soal hati nii..
bak kata pepatah, rambut jer sama hitam tapi hati laen2..
am i right? hehe..

Gentleman Frog said...

salam,

lupakan la Is barang yang lepas jgn dikenang, ade kat klate ke png ni? ^^

DEAR FREN

iszieylyanziy said...

@zik : adeh!! rndu ko wtpe,,,rindu boy sgt2 ade lah,,hahha :P wek

iszieylyanziy said...

@ Payche : pergi mana?huhu

iszieylyanziy said...

@ wa kaljis : pas ni nak keluar rumah pon pakai spec hitam,haha

iszieylyanziy said...

@ ZWAN SABRI : sangat betol,,rambut merah ke hitam ke,,hati lain2,,hehe

iszieylyanziy said...

@ frog : kelantan,,tengoklah balik penang ke tak,,pasai pa

A.D.A.M. said...

Get well soon! :)

Un Phat Lee said...

relaks2.banyak lagi..bic mac kat mcd.

iszieylyanziy said...

@ adam : thanks

iszieylyanziy said...

@ Un Phat Lee: haha,,tetibe lak,,,belanje,,haha :p

najihah sahami said...

yunk...sabor la yep~
klau sakit makan la ubat. aihh..

iszieylyanziy said...

@ mish : hehe,,,xsuke makan ubat,,hehe peace,,ahaha :P