Isz pon kuat makan apa!! :)


tag ni dari Bulan
Tag Makan
Bagi 3 makanan yang korang paling suka dan sila bagi specific nama makanan tersebut and the way you like it.
@ Nasi goreng udang!! best!! hehe
@ Nasi Goreng sardin yang si pendek masak!! sedap wooo,,hehe
@ Chicken chop blaack paper!! Pon sedap :)
Jenis air apa yang korang paling suka?
@ jus tembikai
@ ribena!! haha,,
Which type of food yang korang prefer? Pilih 3..
Malay, Chinese, Japanese, Western, Italian, Mexican, Arabian?
@ malay @ japeneses @western

Apa makanan yang korang paling expert masak? Dalam kata lain takyah tengok resepi tapi at the same time bila orang lain rasa akan kata Wah,gila sedap!
@ nasi goreng
@ mie goreng
@ megi!! haha
@ sup
@ masak merah!! yeay

Semahal mana korang bayar tuk makanan korang?
Rm 5 untuk sekali makan!! hahaha

Beri nama restoran feberet. Apa makanan yang paling sedap?
McD!! Pizza!! Suka suka suka,,nak makan sekarang lah,,hehe


Ayam, itik, lembu , kambing, burung puyuh, burung wak2, rusa, landak, merpati, ayam denak.
Mana satu yang korang suka? Kalau korang suka tapi xde dalam list,gtaw ek.
@kucing @ikan @kambing @arnab @hamster

Restoran/cafe pertama korang dating bersama pasangan anda. Dan makan/minum apa? Kalau korang ingat la kan..
muihihi.
@ food village restaurant : makan chim chum,, bukan cium-cium ye :)

Apa makanan yang selalu remind korang terhadap pasangan korang? Kenapa?
@bakpo.. sebab dia tak makan bakso :)
Kalau pegi rumah orang, korang akan berharap orang tu hidang apa?
@mie udang! haha,,nak demand lagi chicken chop ke kan,,haha

Makanan yang korang tak boleh nak telan langsung. Samada tak sedap/ tak boleh telan langsung.
@alamak!! semua telan ni,,jap nak fikir ...sayur!! hehe

Jajan/ cekedes yang korang suka
@bika
@apollo
Beri 2 makanan yang emak korang masak yang korang paling suka?
@ nasi dagang
@ laksa

Makanan yang paling pedas yang korang makan? Sape masak?
mie rebus.. tukang masak kat cafe masak,,hehe

Korang klu jumpa orang yang TAG nie, apa agaknya yang korang akan hidangkan?
haha,,nak hidangkan bintang!! err,,,puding bentuk bintang!!sebab bulan je,,kena la ada bintang,,hehe :)

Sila tagged 5 orang dan PAKSA mereka buat tagged ini..
bella, emy, nusafara, matdin, dan misyamiyou

4 lying to myself:

emy'n said...

emy tu saya ke? hehe

iszieylyanziy said...

kamu la,,hahhaa,,wat2x,,kn kuat mkn?kn kn

emy'n said...

huhu.. da wat ;) mmg pon.. cuti ni tmbah berat.. :P

iszieylyanziy said...

haha,,kan2x,,,bestlah tmbh berat,,is xnaik2 pon,,hehe