just fine :)

Kita off9 pukul hampir pukul 1.30 pagi... Pukul 3 baru terlelap.. Gara-gara tak sedap hati lah nie.. Kot :) ..Sakit kepala memang tak tertahan lah semalam.. Kesudahannya kita bangun lewat,,, Ecece macam lah sebelum ni bangun awal,, Opss!!! Rahsia... Hahaha... Just fine bila dah bangun tidur :) Tambahan got a message dari dia setelah 44 jam 30 minit tidak mendapat sebarang berita dari nya :)

Abaikan intro.. Pendeknya entry kita semalam.. Mengada nak post kan.. Siapa sokong??? Sila gerakkan kening anda sebanyak 2 kali.. Hehe :) Sudah!!! Tak habis-habis dengan gerakkan kening..

Siapa tahu??? Kita dah banyak kali tukar URL blog ni?? Dulu lah,, masa tu tak matang lagi!! Haha.. Macam sekarang dah matang yep?? Eh mestilah dah matang!! Dah boleh dipetik!! Ha, ingat buah ke nak petik-petik!! Hehe :) Hampir 3 or 4 kali kot tukar,, kita pon dah tak ingat (almaklumlah dah tua) ALamak!!! Muda lagi .. Sweet 20 lagik.. Haha.. Sila abaikan ayat poyo tersebut :)

Cakap pasal tukar URL nie kan.. Kita rasa banyak keburukan dari kebaikan.. Kebaikan yang kita dapat stalker tu tak dapat baca blog kita.. Kejap je.. Lama-lama nanti dapat jugak stalker baca.. So tak ada gunanya melarikan diri dari stalker.. Buat apa nak takut.. Biarkan orang berkata sebab mulut manusia tidak akan pernah berhenti berkata-kata selagi bersuara!!! Siapa sokong??? Sila buat macam biasa (gerakkan kening 2kali bagi yang sokong! 3 kali bagi yang tidak sokong!) haha...

22 lying to myself:

efyna.pinkladies said...

tdo pukol 3? kite tdo kol 5. hehehe

iszieylyanziy said...

@efy : awal bangun yek/?hehehe

ijatnuar87 said...

hehehhe...xbis2 dengan kes stalker ek...dh byk kali baca psl kes nih,hehehe

nur said...

lewatnye kita kita ni tido.. hehe
ALL IN ONE
gerakkan kening cam iklan cadbury ye

iszieylyanziy said...

@ijat : hehehe,,biasa lah senior,,nak buat macam mana,,stalker kan,,,

iszieylyanziy said...

@nur : haha,,lewat kan,kita kita tidur,,hahaha :p haha,sweet ape iklan tuh,,hehe :)

cik helena said...

URL KAMU SUSAH GILA NAK INGAT.HEHE

iszieylyanziy said...

@cik hel : memang saje tak nak bagi sesape ingt,,hehe :)

Payche said...

ha!!!!

aku gerak 16 kali..

so xsokong!!

=)

Linglung said...

stalk dia balik...baru dia tahu tak best kena stalk ni..hehe

hans said...

yups
biarkan jer lah
memang mulut orang susah nak tutup

P/S : Jom Baca Episod Terbaru Antara Dia, Kau Dan Aku - Episod 38

iszieylyanziy said...

@payche : hahah,,banyak sangat tu,,tak lenguh ke??hehehe

iszieylyanziy said...

@linglung : always stalk balik,,kite pon leh jadi stalker berjaya ape,,hehehe

iszieylyanziy said...

@has: sokong sokong sokong!!hehe

misyamissyou said...

de stalker ke..ishhh..aah..buat je cm biase..hehe

iszieylyanziy said...

@misya : hehe,,tu dulu la,,sekarang tak ambik port dah :)

Gentleman Frog said...

assalam

ade stalker? mcm artis tu (*o*)

the other way

matdin said...

kantoi dah isz bangun lambat kekeke

iszieylyanziy said...

frog : hahah,,xde lah

iszieylyanziy said...

matdin : tipuuuuuuuuuu,,tidakkkkkkkkkkkkkkk
hahaha

HaNTwO said...

pokcik gerakkan kening 50 kali tanda sokongan xberbelah bagi :P

iszieylyanziy said...

@hantwo : wakaka.ley masuk iklan ni,,wek :P