kembali pulang!!!


Istiqomah binti Ahmad Rozi sudah kembali!!! Horayy!!! Suka tak? Suka tak? Suka or benci kena suka jugak okay!!! I miss everything in Malaysia lah!! Especially Mr. Lappy kita :) Mana tak rindu!! memang lost contact sepanjang keberadaan kita di Singapore! Rm1 per mesej.. Mahunya tak habis kredit :(

Sekarang sudah kembali!! Home sweet home :) Next nak pergi mana? Perlu ke balik Penang?? Macam malas!! macam nak!! Tengok lah dulu :) Just chill :)

Tanjung Pagar (Terminal KTM)
HARI PERTAMA : Biasa orang mesti rehat kan!! Kita tak!! Kita ikot my Aunt and my Uncle pergi Yushin!! Macam tu lah kot ejaannya!! Got 50 Dollar from My Aunt!! Apa lagi!! Shopping time!!! Hahaha :) Then first thing that I bought is souvenir for them!!

Pasar Geylang Serai!!!

Shopping time!!!
HARI KEDUA : di GEYLANG :) Ramai nya orang shopping!! Kita sambung shopping lagi... Haha!! My Uncle belanja!! Shopping sakan.. Lala... Pergi rumah anak My Uncle yang nak kahwin.. Penat wooo seharian shopping.. Then dari situ lah kita jumpa Khairul or Hairul (not so sure) Dia lah yang datang merisik khabar dekat kelantan hari tu!! Hehe :) Not bad!! Malu!! Segan!! Semua ada!! Sudah!!! Tinggalkan kisah kami di Singapore sana!! Kisah di Malaysia masih panjang dan belom pasti akan kesudahannya :) Malam majlis akad nikah!! TOK KADI!!! MUDA!!! HANDSOME lagik!! hahaha :) Cukup Is!!! Jangan nak mengada!! hehe
Time akad nikah!! Persandingan no picture!! Busy!! Lala
HARI KETIGA : Majlis persandingan!!! Penat gila lah!! Macam nak tercabut dah kaki masa tu :( So tired!!! Dah la kaki sakit, tidak selesa bila diperhati oleh dia!!! Oh God!! Tau lah kita ni comel!! Jangan lah tengok sampai kita naik rimas!!!Lalala :) Opss!! Terlebih sudah :) Ingat Mr. Lappy okay!! Just take care of myself there :)

Pekena cendol yuk!!
HARI KEEMPAT : GEYLANG lagi!!! Adeh!!! Then balik!!! Tidur dengan lenanya dalam train..hehe :)


Baru empat hari tidak On9 formspring!! I got 52 soalan!! Capek!! Alamak!! Tertiru gaya bibik cakap pulak!! Hehe :)

Kita rindu nak blogwalking and update my blog yang tersayang nie :( Jom blogwalking semua!!!

p/s : kita sangat JAHAT!!! BEWARE dengan kita!! hahaha :P

18 lying to myself:

SYAFIQA SHAFIE said...

wah2,.sakan noh,.nk ole2,.ade tak?ade tak?hehehe

wa kaljis said...

Selamat kembali hehe.. sape yg bersanding? sape yg akad nikah? :)

HaNTwO said...

nak hadiah dari singapura leh x?? heheheh

zikeryhassan said...

ingat tepek muka org yg dtg merisik tu. ahaha

iszieylyanziy said...

@cka : hahaha,,,ade kot :p

iszieylyanziy said...

@wa kajlis : haha,,,,anak tiri my aunt :) wa,,byk glew photographer tu amik gmbr,,ahhaha

iszieylyanziy said...

@han : boley2,,hahaha,,isi borang!!hahaha

iszieylyanziy said...

@zik : termimpi2 aku dpt cntct ngn dak tu,,hahaha,,aish,,,

gigi rongak said...

cuti panjang nampak.haha.ole2 utk rongak?

soffea said...

isz !!! bestnye p singapore. tak penah smpai woo.. ade buah tangan tak?? nakkk. hehe

me said...

horayyyy dh balik.....nnti riuh la blog nih n formspring huhuuh

iszieylyanziy said...

@rongak : adiahkan gigi palsu tok rongak,,hahaha

iszieylyanziy said...

@kak sofea : haha,,nnt pergi same2 bile cuti sekolah nak??cam best je!!

iszieylyanziy said...

@ beb : mesti dah!! mengimarahkan,,hahaha

nas said...

lorh......mahal siot...rm1 per mesej...baik xyah mesej.....gne fb je....free..hehehhee
oitt....aku da lame xmen fmspring...sori byk2 kerana menunggu2 tindakbalas aku :P

iszieylyanziy said...

@nas : haha,,xpe,,aku tny smua soalan tu,,select all je,,mmg mhal pon,,hahah,,xmsj pon,,fb pon x,,huaaa,,

suka_haha said...

besarnya cawan isz gune utk minum tu!! hehehe.. jom komen sini lak hehe

iszieylyanziy said...

@mat din : hahaha,,,memang!! dahaga la katakan,,hahah