Keputusan PMR


kita dapat 8A!! yeay! suka-suka.. Hehe,, bukan result yang keluar hari ni, tapi beberapa tahun yang lalu.. 3 tahun yang lalu barangkali,,ngee :) Ingat lagi masa tu pergi awal ni kat sekolah sebab nak ambik result.. Dalam pukul 10 baru lah Abi Fauzi baru sampai dari PPD.. (Abi adalah panggilan untuk cikgu lelaki.. Ummi untuk cikgu perempuan, Ayahanda dan Ibu untuk yang berpangkat!) Unik tak sekolah kita? Hehe :) Masa tu beratur lah ikut kelas, kami ni pon pergi lah pakat terjah Ummi Ayu.. Tengok je result senyum sampai telinga dah.. Straight A lagi macam UPSR :) Cuma bilangan A je bertambah dari 5 menjadi 8 ..

Call Ummi then Ayahanda dan Ibu panggil untuk bergambar. Borak-borak dengan kawan then balik, nak di jadikan cerita masa tengah tunggu kereta tu, kita dengan kawan kita tunggu dekat bawah pokok.. tetiba je angin kuat gila, ribut ke taufan kurang pasti! Hehe... Dah masuk dalam kereta tetiba kita tengok ada ulat bulu!! Eeee,, Menjertit-jerit lah dalam kereta tu! Haha.. Kelakar je kalau ingat balik..

psst psst : tahniah ye kepada semua adik-adik yang berjaya meraih kejayaan PMR tahun ni.. Kepada yang kurang berjaya, jangan putus asa, A bukanlah nilai segalanya. Yang penting kita dah usaha yang terbaik... Kalau tidak bernasib baik dalam PMR, mana tahu SPM pass with flying colour? Goodluck ye semua :)

29 lying to myself:

cekmet said...

woooo wooooo

iszieylyanziy said...

@ cekmet : kenape??hahaha

misyamissyou said...

aaarghhh!!! ulat..haha..terkejut jap mase scroll down tadi..hehe..dak pandai upenye dia ni..

ezzenurfarhani@blogspot.com said...

peh!! pndinye..wah msti epy kan..hemmm eze cukup makan je..

iszieylyanziy said...

@misyamissyou : haha,,geli gak,,,pejam mata je tadi,,ee,,geli2x,,

pandai la sangat,,biase2 jek, :)
smua orang pndai :)

cekmet said...

tahniah2!

iszieylyanziy said...

@ ezze : A bukan lah segalanya,,,hanya bilangan lah,,semua orang pandai :) chill,,

iszieylyanziy said...

@ cekmet : haha,,,okay lah...thanks u,,tapi tu dah lama dah,,,ngee,,past 3 year :)

maya mayonis said...

salam
waaa.8A!
kami 7a 1b je.iskisk
b BM.sebab waktu paper bm tertdoq. kihkih :D

iszieylyanziy said...

@maya : hehe,,ok dah tu,,kami pon xsangka dapat 8a,,hehee,,

HaNTwO said...

ehhh gamabr kita sama la heheheheh...

Payche said...

banyaknye A.. sebab tuh result saye xcukup A...

zikeryhassan said...

patot la time exam selalu keluar dewan awal.

aNnE said...

best kan dapat 8a,rasa nak ulang amik pmr balik je...hahaha

iszieylyanziy said...

@ HaNTwO : kan kan,,ada lagi yang letak yang sama,,han punya blog pon guna gmbar tu,,ehhee

iszieylyanziy said...

@ Payche : haha,,ada kaitan ke??wek,,xde2x,heeh,, A je pon,,bukan ape,,hehe

iszieylyanziy said...

@ zikeryhassan : bilakah??? exam Pj hari tu je kot,,yang lain semua keluar lambat :P

iszieylyanziy said...

@ aNnE : best sangat2,,,senyum sampai kesudah,,hehe :)

gigi rongak said...

byknya A. nak pinjam 1 boleh? hahaha

iszieylyanziy said...

Rongak : ambiklah,,,is pon dah tak nak dah,,ehhehe,,,

CIK TOM said...

tahniah pd yg dpt result gempak..pd yg dpt xberapa cemerlang..teruskan usaha utk spm yg akan dtg..

hans said...

result PMR ku dulu teruk
hohohoho

P/S : Tolong Belikan Topup! Penting Nih!

iszieylyanziy said...

@ CIK TOM : tahniah3x,,, :)

iszieylyanziy said...

@hans : hehe,,xpew2,,da lame berlalu,,hehe

nadzirah razalli said...

haha.teringat pulak kisah lama time amik pmr ngan result dulu :D

nadzirah razalli said...

haha.teringat pulak kisah lama time amik pmr ngan result dulu :D

izhar said...

takut ulat bulu rupany~

iszieylyanziy said...

@nadzirah razalli: hehe,,kan,,cam sweet je

iszieylyanziy said...

@ izhar : muni lah,,aku dengan muni time tu,,ehhehe,,die la yang kena ulat bulu tu,,ehehhe