kosong!!


abaikan gambar!!mari ikuti perbualan klise tersebut.. apa yang klise pon tak tahu,,main taip je...perbualan mygrandmother with cucu kesayangannya tak lain tak bukan jatuh kepada istiqomah bt ahmad rozi iaitu kita!! wah terima kasih, terima kasih!! dush!! apa ni??? dah macam dapat award pulak!! lala

nek : dah makan?tak lapar?
kita : dah (padahal belom makan.. tak ada selera.. sambil pandang handphone)
nek : sakit perut kang susah ( gastrik yang menggila)
kita : ye, ubat ada tak pe ( sejak bila pulak kita suka makan ubat? Opss!! Alasan lagi)
nek : kenapa? monyok je.. senyap je handphone hari ni?

baru sedar, handphone tu senyap je hari ni.. off!! patutlah senyap.. cepat-cepat on!! dapat mesej!! macam first time dapat mesej.. senyum-senyum kambing 2 saat lepas tu sedih.. nak nangis boleh?? boleh bla!! lalala..
nak tulis apa ni??nothing to write,,tulis kosong je,,
0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0!!!
kenapa nak tulis kosong!! sebab rasa kosong!! kenapa kosong??? sebab tak terisi!! kenapa tak terisi?? sebab kosong lah!! kenapa kosong nya!! argh!! fikir lah sendiri!!! kenapa nak fikir sendiri?? nak rasa makan guna tube ke?? waaa,, takut-takut!! tak tahu apa yang berlaku,,tak tahu apa salah kita,, tak tahu tak tahu tahu!! kenapa tak tahu, sebab tak diberitahu..Okaylah, kalau kita buat salah, kita mintak maaf sangat-sangat, cuma satu permintaan just be yourself because i love the way you are... jom pakat nyanyi lagu tu!!


16 lying to myself:

woot-woot said...

gado ngn pakwe ke cik iszi =/

btw kite pon ade gastrik !

iszieylyanziy said...

gado ke ktorang nie??by the way,,pkwe??hehe,,,its complicated actually,,,blom dpt dah khlgn,,
sakit woo gastrik,,rimas kdg2x,,

aNnE said...

alolo knp ni ckg..
ceria2 la selalu..
baru tmbh manis..

hehe:)

iszieylyanziy said...

@ anne : haha,,manis2 sangat xboleh,,nanti kencing manis pulak,,hahaha :P

ZWAN SABRI said...

Nenek yg sungguh caring..
erm, tertanya tanya, apakah motif pic diatas tuu..? HAHA..

ijatnuar87 said...

tak braper phm la,heheheh

misyamissyou said...

lorhh..nape lak ni?

zikeryhassan said...

patah tumbuh hilang berganti?

atau

patah hilang tak berganti?

iszieylyanziy said...

@ ZWAN SABRI : haha,,xde motif,,saje penyeri suasana,,hahaha

iszieylyanziy said...

@ ijatnuar87 : hahah,,xpyh paham la,,hehehe :)

iszieylyanziy said...

@ misyamissyou : meroyan,,hahha,,mintak jaoh,, :)

iszieylyanziy said...

@ zikeryhassan : patah tumbuh tak berpengganti,,,mungkin lebih tepat jangan terbang terlalu tinggi!! tapi already hanyut...last2 ?? mmmm

hans said...

gaduh dengan pakwe?

P/S : Seronok Kan Bila Kena Prank Dengan Kawan Sendiri?

iszieylyanziy said...

hans : pakwe???haha,,,yelah kot,,,entha,,no komen,,klise

sukahaha said...

masak ubi kayu,
makan ubi keledek,
ambil gambar sape tu,
jalan kedek-kedek

iszieylyanziy said...

@ mat din : hahaha,,gamabr sape entah,,terkedek2,,hahaha :p
nice pantun lah,,hahah :P