kurang sihat = tidak sihat


sedang berblgwalking di blog pelangi hehe,,, tetiba dengar lagu sedih.. sedih ke lagu tu??? entah lah,,sedih lah bagi kita,,maybe... Sedang sakit!!! Sudah 4 hari sakit tengkuk.. Semua kata salah tidur.. Erm,, Maybe.. Salah tidur kot.. Sangat tidak selesa dengan keadaan sekarang.. Dah macam orang accident yang pakai apa entah kat leher tu,,, hehe.. macam tu la kita rasa.. Tak boleh nak pandang kiri kanan dengan laju nya..hehe.. sakit kepala menguasai harian!! pon amat membuatkan kita tidak selesa :( pergerakan terbatas bila sakit kepala :( really hope kejap je.. tak nak berlarutan!!

Ya Allah.. sembuhkan lah istiqomah secepat mungkin..Amin :(
You.. Really need you :'(

32 lying to myself:

meaw said...

rehat bebanyak eh is . jangan ngadap lappy lama sangat . bahaya untuk kesihatan . sakit tengkuk t . rehat eh is :)

khaifaiz said...

semoga dipercepatkan sembuh ye.. amin

aNnE said...

moga2 cikgu ni cepat2 la sehat ye...hehe:)

iszieylyanziy said...

meaw : thanks sayang,,malam ni memang tdo awal,,

iszieylyanziy said...

khai faiz : hehehe thanks :)

iszieylyanziy said...

anne : terima kasih sagt2 :)

emy'n said...

get well soon dear :) get enough rest k..

Faris CJ said...

saya pom sakit... sakit tekak.. adush.. nak makan susah..

yad'z said...

semoga cepat semboh dear...^^

zikeryhassan said...

pegi rehat sana. get well soon dear

ZWAN SABRI said...

Semoga cepat sembuh naa.. ;)

NuRuL aLia said...

semoga cepat sembuh ! ;)

laskar rainbow said...

alahai..soryy la wat tuan tanah kat sini sedih bila berkunjung ke blog pelangi...tak mau lahh sedih2 cmnie.. =)

kimchisu said...

da elok blom??
huhuhhu moga cepat sembuh k ^^

HaNTwO said...

salah urat tu...xpe nanti benda tu hilang sendiri....sapu minyak angin byk2 :)

iszieylyanziy said...

emy'n : thanks dear :)

faris cj : lah,,makan ubat ye :)

iszieylyanziy said...

yad'z : hamsahamida my dear,,hehe :)

zikeryhassan : amboi ko,,berdear jugak,,,apa pon thanks :)

iszieylyanziy said...

ZWAN SABRI : terima kasih noo

kak alia : arigato akak,,heheh :)

iszieylyanziy said...

laskar rainbow : lah,,xsedih pon,,lagu tu je sedih,,hehe,,nevermind lah,,hehe


kimchisu : dah kurang sakit dah,,hehe,,thanks :)

iszieylyanziy said...

HaNTwO : tulah,,salah urat kot,,hehehe..baik,,,dah sapu pon :)

wa kaljis said...

Pernah kena sakit camtu.. mmg salah urat pun hehehe... Get well soon.. :)

iszieylyanziy said...

wa kajlis : hehe,,thank u :)

Payche said...

lololo... bek tido terus.. hehehe!!

nur said...

dear:.. semoga cepat sembuh ye
ALL IN ONE

iszieylyanziy said...

payche : amboi tdo trus,,,

iszieylyanziy said...

nur : thanks ye dear,,

sukahaha said...

jgn nangis hehehe..

iszieylyanziy said...

matdin : tak nangis pon,,laalal

amira zakiah said...

alahai kesiannya....jaga kesihatan tue.jangan lupa mkn ubat tau

nas said...

harap2 sembuh cepat..ermm......nangis cm buat2 jer? hahhaa

iszieylyanziy said...

amira : hehe,,nk mkn ubat tu yang liat tu,,hehehe

iszieylyanziy said...

nas : tak nangis pon,hahaha,,gmbr tu sengal,,time bosan,hehehe