Mati kutu!!

Bangun pagi, guling-guling! Sebab dengar handphone bunyi!! Guling-guling sampai jatuh katil! Tipu!! Tak jatuh pon sebab tak tidur atas katil pon semalam! Ngeh-ngeh!! :) Baru je keluarkan statement I LOVE PENANG coz line laju.. On9 kejap je dah slow! Alamak! Dah kena mandrem ni,,haha,, bila nak connect balik! Dah tak boleh! Aiyoyo,, Ummi!!! Bayar la bil.. Hahaha.. Ummi keje so nak tak nak petang lah baru boleh pergi bayar!

Mati kutu seharian kat rumah ni.. Nak keluar jalan-jalan bosan.. Kang kena culik kang! ALmaklumlah, i kan lawa! hahaha,, Tipu lagi!! Nak tak nak mengadap lah tv dari tengahari sampai lah petang.. Bosannya.. P mai p mai tang tu jugak! Dah macam dekat wad kecemasan dah rumah kita tadi sebab kita dok p situ, pas tu p sini,,adeh! Pening pening.. Haha..

Nak keluar tengok wayang lah.. Cari kunci rumah.. tak ada pon.. Sah! Memang kena kurung la kita hari ni .. Sedihnya.. Ke buat-buat sedih je? Hehe :) Kesudahannya malam jugak baru boleh On9 sebab tengok bola dulu :) Oklah, nak balas kunjungan sayang-sayang kita yang bertandang dekat blog pulak.. MErajuk nanti susah :) Lala :P

12 lying to myself:

misyamissyou said...

lorh..sian dia bosan kat umah..hehee

iszieylyanziy said...

@ misya : tu,,bosan sangat2,,huaaa

aNnE said...

duduk rumah kalau takda kerja memang boring sikit..hehe

cian dia..haha;p

iszieylyanziy said...

@ anne : esok nk g jln2,,ahaha,,,yeay

gigi rongak said...

haha.. kene kurung? kenapa x panggil bomba suruh buka pintu is :P

iszieylyanziy said...

@ rongak : haha,,mlmpau pggil bmba,,haha

HaNTwO said...

mintak la bantuan rukun tetangga suruh gergaji pintu tu hehehehe..

Acca Ca Chunk said...

huhu..sungguh kasihan

iszieylyanziy said...

@ han : hahaha,,melampau gile,,ahahha,,,

iszieylyanziy said...

@ acca : kan kan,,kesian kan,,heheh

kimchisu said...

ciannyer kamu..diri bebas tapi jiwa yg terkurung..acehh..hahaha

iszieylyanziy said...

@ kimchisu : haha,,,jiwa terkurung ssah gak