nak kahwin dah!!!

Selamat pagi semua.. Greeting readers sekalian dengan sebesar-besar senyuman... Kenapakah?? Mengapakah? Sebab tajuk entry lah!! Dah nak kahwin dah!! Horay!! 25 Disember ni... Alamak!! Persiapan kita macam mana nie!! Banyak lagi yang belom siap ni, macam mana nak kahwin!! Lembu nak sembelih berapa ekor.. Wah!! Cepat je masa berlalu kan.. Dah nak kahwin dah!! Lepas ni dah nak jadi isteri orang.. Then mak budak!! Aiyoyo!! Persiapan dari segi mental dan fizikal amat diperlukan di sini..

Sila abaikan intro gila kita diatas.. Hahaha...Sila baca next!!! Ngee


Congratulation lah kat kawan kita (Siti Hajar Ismail) yang dah nak kahwin tu :) bukan kita yang nak kahwin!! Pembetulan disini.. Kita tak ada calon lagi ni.. Anyone? Haha.. Cam la kita ni desperate sangat!! Aish!! Oh tidak!!! Tunggu burung merpati putih kita!! Rindu kat burung merpati yang dah terbang jauh tinggalkan kita :( ... By the way, sakit perut kita menahan gelak bila baca apa yang dorang komen kat page group SIE.. Kelakar!! Sambung chatting dengan kembar birthday kita pon cakap pasal kahwin!! Dia kata nak suruh bakal laki dia bagi handphone,,,laptop,,dan dslr!!! Gila lah!! Eh salah!! Dia bagi cadangan tu kat kita, bukan dia yang nak!! Ngee...

Apapon, tumpang gembira kalau kawan-kawan bahagia.. Kalau kawan bahagia tak ke kita pon merasa tempiasnya!!! :) By the way, dia adalah ex classmate primary and secondary school kita yang pertama kahwin :) Ex classmate primary school kita semua dok sibuk nak jadi number 2!! Haha.. Sengal.. Tak apa.. Kita wait and see je siapa yang akan kahwin after Hajar :) Yang penting bukan kita.. Hehe :)

16 lying to myself:

Nur Affini Mohd Mashudi said...

ingatkan Is yg nak kawen. :)

hans said...

wow
bestnya kahwin
xsabar aku nak kahwin
hahaha

P/S : Download Filem : Jangan Pandangan Belakang Congkak 2 & Devil

efyna.pinkladies said...

nak kawen jugak la. hoho

iszieylyanziy said...

@kak fina : haha,,lambat lagik tuh,,xde calon lagik,,haha

iszieylyanziy said...

@hans : haha,,,kawen lah,,,

iszieylyanziy said...

@efyna : cpt2 kawen,,nnt jgn lupe jemput ok,,hhe

gigi rongak said...

ingat nak kawin td.haha

KABAKOGA said...

Haha,
cam rebut pingat mas je..
mcm ni gua pun nak kawin cepat!

zikeryhassan said...

tak lagi kau plak yang kawin. ahakz

iszieylyanziy said...

@rongak : hahaha,,nak jugak!!soon la,,ngee

iszieylyanziy said...

@kabakoga : uniknye mane kamu!! cepat2 kawen,,hahaha

iszieylyanziy said...

@zik : doa doakanlah ye ..amin

sya hassan said...

is pulak.. bile lagi?? kih3

iszieylyanziy said...

@sya : lambat lagi kot,,tataw bila lagi,,hehe,,,

izhar said...

lembu sekor dah kire besar dah la mjlis kawen 2...haha.brape ekor mu nop pereboh lembu kekgi?wakakah!!!

iszieylyanziy said...

hahaha,,,kan,,tao xpew,,ngee,,kot la lmbu kecik,,hahaha