Penulisan merapu merapan di blog!


sila baca tajuk entry! dah baca belom??ha, kalau dah baca mesti tahu ditujukan kepada siapa kan???haha,, of course lah kepada diri sendiri,,, sebabnya, kita memang suka merapu,meraba!! Opss!! Salah,,meraban sebetulnya :) setelah 3 entry yang kita post hari ni tak boleh nak merapu, ni nak merapu sehabisnya! hehe,,

mata segar bugar lagi,buntang macam butang! hehe.. so nak merapu ape yek? any idea?? Siapa nak tahu apa yang Doc hari tu bagi tazkirah?? Gerakkan kening dulu 2 kali! ngee :p

Doc : ada main sukan?
Kita : sukan apa ni?aiyok! (kalau cousin kita dah fikir sukan lain dah! ngee.. )
doc : sukan permainan
Kita : owh ada,, (kita pon list lah, cerita satu-satu macam kena interview masa nak masuk IPG dulu)hehe
doc : ada rasa pape tak lepas main?
Kita : penat lah,tak kan lah tak penat kot...
Bla bla bla bla bla...

last-last dia pesan jangan main satu permainan ni.. Apa? Memang terkejut beruk lah time tu, tetiba tak bagi main! Dah lah rindu nak main! Adeh!! Apa hal!! isy! Main apa?? Siapa tahu main apa?? Tak nak bagitahu lah main apa! Siapa boleh teka??? Siapa rasa dia betol,means dia betol.. Hehehe

What to do ye?? Sedegil-degil kita pon, ikot lah nasihat yang satu nie.. demi kebaikan semua jugakkan.. Let say goodbye lah kat volley,, but, kalau mereka-mereka yang tersayang di IPG tu ajak main, kita tak tolak! Jangan salahkan kita sebab tak pandai menolak! Haha

14 lying to myself:

Cikgu Wan said...

volleyball is my faveret...rugi tak main volleybal dah...hehehehe

sya hassan said...

nape lak xleyh maen?? T_T

iszieylyanziy said...

@ wan : kan kan kan,,nak main jugak,,xkire,,hehe

iszieylyanziy said...

@ cik gebu : hehe,,,entah,,doc tu jeles kot die xlhe nak main,,hehe

aNnE said...

hehe volleyball memang best ! payah nak tolak..hehe

misyamissyou said...

lorh nape tak ley main lak? de skt pe2 ke? lame dh xmain bola tampar..huhu

iszieylyanziy said...

anne : kan kan,,susah nak tolak,,hehe,,,best sangat2x

iszieylyanziy said...

@misya : hehe,,kan,,jom p main,,ajak tulip pink n purple,,ehhee

cik helena said...

cikhel suka gila bola tampar!!huu lamanya dah tak main..

iszieylyanziy said...

cik hel : tu lah,,lamenye tak main,,addict sangat nie,,ehhee

sukahaha said...

mcm nk try gak je hehe..

iszieylyanziy said...

mat din : try lah,,try ape??hehehe

sukahaha said...

try main hehe..

iszieylyanziy said...

hehe,,main lah,,best sgt2