SEGMEN JOM BERKENALAN

hari tu lepas keluar dari percutian yang paling indah di dalam wad, kita ada blogwalking ke beberapa blog dan membaca entry mengenai segmen jom kahwin!! Opss,, salah, segmen jom berkenalan sebetulnya :) jangan marah ye penganjur segmen iaitu cikgu hakim! baru follow blog beliau! haha... Okaylah , disebabkan kita di tag oleh ENHEAR kita pon rasa macam tertarik nak join, so join jelah,,hehe :p

1)Buat Entry bertajuk"SEGMEN JOM BERKENALAN" = OntheWAY
2)Paste banner segmen jom berkenalan dalam entry
anda(kalau nak letak kat sidebar pon takpe)..= done
linkkan ke entry ni~ ni link nye segmen-jom-berkenalan
3) Jawab 7 soalan berikut:

-Apakah status anda
@ kita ni duda!! bila masa tukar jantina ni?alamak!! bila masa kahwin?? Eh,belom eh? hehe.. Okaylah jawapan yang paling tepat single mingle coz kita bukan baju yang boleh dicari masa nak dicampak masa tak nak! lala

-Ceritakan tentang diri anda
@The first thing is my name is ISTIQOMAH!! Ada dua is! haha :)
@ Ic saya 03 that means kelantanese..belajar pon fully kat kelantan from kecik sampai lah spm,,then pergi f6 seminggu! tak nak cerita sebab tak sempat make friend pon,
@so kita pergi MATRIK NEGERI 9 yang dekat KUALA PILAH tu berapa bulan entah (1 or 2 bulan) Then keluar masuk IPG Kampus Sultan Mizan.. Lebih dikenali sebagai maktab (dak maktab tak sombong tao ) Dalam cos RBT or RABIT!! haha,, Tipu lagi ! RBT stand for Rekabentuk dan Teknologi :) Belajar semua tentang Kemahiran Hidup.. Meki, Awan, Pertanian, Jahitan, macam-macam ada :)
@ Cita-cita yang tak akan kesampaian is Engineer but now I'm future cikgu :)

-Ceritakan tentang Blog anda(promosi la sikit)..
@Blog kita is about all my life! opss!! tak adalah semua, selepas ditapis-tapis oleh FINAS! terhasillah blog kita!! haha,,, tak suka??? sila tekan X diatas! sekian terima kasih :)

-Apa pandangan anda tentang dunia blog?
@nice,interesting, atleast can make a new friend, baca entry mereka dan want to get close with them :)

-Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog..
@ buat-buat! tapi jangan lah nak kutip segala widget nak letak kat blog anda.. cantik but melembapkan tak boleh jugak kan,, (macam lah blog kita ni ringan) haha :P

-Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda..
@Banyak pensil! haha :P
tak ada yang unik pon...

-Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
@sampai ada orang ask me to stop blogging! ngee :) (someone yang really meant dalam hidup la)

Jom-jom pakat join segment ni sebab segment ni sampai 3Januari 2011 je!!
so dengan rela hati is nak tag

10 lying to myself:

Engku nor Hamidah Ear said...

hihihi.. cikgu kh ye..
patut suka ngn pensil..
nanti blh mintk tlg jahit kan abju tak?
hahahah

iszieylyanziy said...

haha,,boleh saje..,ha cakap sal jahit,,sem depan menjahit lagi,,adeh,,hahaha

:Cikgu Akim: said...

sangt hebat la bakal cikgu kita ni..serba boleh!saya amek sains pertanian minor biology kat upsi..bakal guru juga..salam perkenalan ya!

iszieylyanziy said...

cikgu hakim : wah,,,sains,,bio,,,adeh,,,mesti score ni,,hehe :)
slmt berkenalan juga

khayla fadwah said...

salam perkenalan..=)

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, DUDA yang ChaNTEK la..
HAHA..

iszieylyanziy said...

@khayla : selamat berkenalan,,,

iszieylyanziy said...

@zwan : haha,,,duda yang cantik!!haha ,,suke2 :P

AiSyAh said...

ai istiqamah...penah study kt KMNS ye..hee

iszieylyanziy said...

aisyah : hai2x,,pernah,,2008 ari tu,,hehehe,,ala,,klu line laju is p blog aisyah ok :)