SOMBONG = KEREK

Alamak... semakin hari semakin malas untuk mengupdate blog,,apatah lagi untuk berblogwalking..masalah kesihatan perlu diambil kira!! bila nak sihat nie... tak kan lah nak kena pergi bercuti di Pulau Langkawi baru nak sihat kot? Tapi kenapa Pulau Langkawi? Bukan Paris ke New York mahupon London!! Tetttt!!! Haha.. Bajet macam duit berkepok dalam bank nak pergi bercuti jauh-jauh! Cuti-cuti Malaysia pon okay apa.. Siapa sokong??? Sila gerakkan kening anda sebanyak 2 kali.. Lalala... Tidak menjawab soalan.. Okay next!! Ngee :)

Pagi ni kita bangun awal.. Pergh!! Terbaiklah.. Awal kot.. Jarang nak jumpa kalau masa cuti ni,,, time kuliah tak payah sebut, bangun macam budak sekolah nak pergi sekolah.. Dah nama pon belajar kat IPG.. Waktu kuliah pon macam sekolah.. Haha.. By the way, kalau dekat facebook kita tu ramai bebudak IPG, dekat blog ni tak ramai sangat so ADA SATU SOALAN dan nak tanya pendapat..

Ada orang cakap (identiti dirahsiakan) bebudak IPG ataupon nama glamournya MAKTAB ni sombong!!! betol ke?? Serious ke pelajar di maktab ni sombong??? Really need to know pandangan semua tentang perangai budak maktab yang sombong nie (kalau ada) hehe.. Mana tak nya, kita pon tertanya-tanya.. Sombong ke kami?? Huhuhu

35 lying to myself:

Cahaya Senja said...

xsombong pon..yg cakap sombong tu sume jeles kite dpt elaun!! :p

Lelaki Ini said...

x pnah dgr plak pasal bdak mktab tue!

kimchisu said...

hhahaah
yeke..xde la..x pnh pun dngr dorg kate gtu..huhuu

cik ainisha said...

kalau xde yg cakap tuh ALHAMDULILAH..
tapilau ada tuh terima lah.. lme2 nti mulut akan diam tuk berkta2..
hakikatnya..
pelajar IPG xsombong..
lagi ramah,..
nme pon cikgu kan..
mstilah ramah :)

HaNTwO said...

ala orang sombong ni mane2 pun leh jumpa....sape yang cakap orang maktab ni semua sombong??? jiran sebeleh umah pokcik pun sombong gak ape kes??

sukahaha said...

ce teka.. ce teka..

zikeryhassan said...

kalau budak maktab tu sombong tak bape nak betol kot. tapi kalau istiqomah yang sombong memang betol. muhahaha

iszieylyanziy said...

@ Cahaya Senja : hahaha,,kan,,jeles sebab kita dapat elaun ek?macam2,,

Lelaki Ini : good2,,heheh

iszieylyanziy said...

@ kimchisu : hehe,,,bgoslah,,mknanya tak ramai yang cakap kami sombong,,hehe

@cik ainisha : sokong2x,,kita kan kena ramah,,mesra..praktis nak bermesra dengan anak murid dan semua,,

iszieylyanziy said...

@ HaNTwO : sebab dia suka jadi sombong kot,,hehee

@ matdin : la,,suh teka pulak,,hahah,,sombong ke?

iszieylyanziy said...

zikeryhassan : terima kasih lah ye,,sombong ye??? ok tak pe2.. :P

♥-- emieysandra --♥ said...

mne ade sombong, xknal maka xcinta..hohoho ;)

iszieylyanziy said...

@♥-- emieysandra --♥ : haha,,kan kan,,ada orang yang nampak je sombong tapi sebenarnya ok je :)

emy'n said...

yg sombong ade gak kot.. ikut org r nk ckp cmne kan... hehe

~miss nusafara~ said...

BUDAK MAKTAB TAK SOMBONG LAH ,,,

meaw said...

meaw tak penah dengaq pon . hehe . yang penting is tak sombong ! sayang la kat is :)

2+2=5 said...

sape ckp dak maktab sombong tu mest jeles...heheh sebab masa interview ipg dulu dy tak dapat keh keh keh :p

cik helena said...

bukan budak Ipg tu sombong,budak tu memang sombong.hahahah!

iszieylyanziy said...

emy : kan kan kan,,hahahha,,,

iszieylyanziy said...

nusafara : hehe,,kan ,,,

iszieylyanziy said...

meaw : hehehe,,sayang meaw gak,,hah..lub u ,,haha

iszieylyanziy said...

2+2 : haha,,no komen,,hehe

cik helena : kan,,kebetulannya dia bljr dekt maktab,,gaga

Awangku Johan said...

ish xsmua budak maktab sombong..
lg satu wat pa nk sombong.. bukan dapat duit dan pahala pun.. Semua sama sahaja..

King Of Single said...

jage kesihatan andaa..
eh first time dgr dak maktab sombong..yeke?
segelintir kot.lgpon mane2 pon same je...ade je yg sombong kalw da mmg sikap dorag cmtu

iszieylyanziy said...

awangku johan : kan kan kan,,hehehe,,dapat wat org jadi benci kite ade lah,,

iszieylyanziy said...

King Of Single : thanks you,,,i will jaga kesihatan,,hehe,,always,,,kan,,dah perangai cam tu nak salahkan maktab pulak,,hehhe

hans said...

tak tahu nak cakap la
sebab den bukan dari Maktab
hehehehe

P/S : Traffic Minggu Nih! Tutorial Letak Link Entry Anda! Ada Sesiapa Suka Shawls Yang Cantik!

iszieylyanziy said...

hans : haha,,sebab bukan dari mktb la nk tny,,hehe

hans said...

hahahaha
tapi ada juga kawan2 dari sana
biasalah manusia
ada baik ada kurang baik

iszieylyanziy said...

has : kan,,kalau ada yang sombong pon bukan semua kan,,

A.D.A.M. said...

^___^ Apa nak buat. Mana2 pun ada je macam2 perangai org.Uni ke, sekolah ke,IPG ke sama je. :D

nas said...

eh..mane ader cm2...semua sama je..ipt orangnyer...macam UiTM..orang ckp uitm nie orangnyer suke sosial..tp bkn semua kan? hu3

iszieylyanziy said...

adam : kan kan kan,,sokong!!!!

nas : haahahah,,kan kan,,betol2,,,tp ye gak kot,,nth,,hahah,,,tgk tmpt la,,

misyamissyou said...

ala is..xkenal xcinta..kankankankan? hehee

nEuR0 shEwAzni said...

klu sombong xde nye aku kapel ngn technician Hitachi is ooi . x semua yg blagak sombong cis tu . hahaha .