Sombong = Saya ?

Sebelum ke tajuk entry yang sebetulnya kita nak tanya siapa pernah tengok cerita tentang Lagenda Budak Kacak! Sila gerakkan kening sebanyak 2 kali.. lala,,, Ditekankan sekali lagi, Legenda Budak Kacak BUKAN Lagenda Budak Setan!! Ada ke cerita nie? Aish! Ada.. Tapi tak diluluskan sebab heronya kacak sangat-sangat lah.. Lagi kacak dari gambar-gambar di atas (bak kata beliau lah) Siapa nak berkenalan dengan Legenda Budak Kacak boleh lah klik (open new tab okay) gambar di bawah dan say hye to him :) Jangan gundah gelisah, dia pon salah seorang dari blogger :)


berbalik pada tajuk entry di atas, alkisahnya Si Legenda Budak Kacak ni kata kita ni, Istiqomah sombong!!! Alamak! Kita sombong?? Hehe,,, Beliau berkata sedemikian kerana melihat gambar profile kita (sila lihat gambar profile yang memakai baju kuning) Muka sombong eh? Hehe.. Okay lah sebenarnya bukan Si Legenda Budak Kacak sahaja yang berkata sedemikian malah ramai lagi yang berkata.. Ramai berkata tak semestinya betol okay :) KERANA mereka akan tarik balik kata-kata tersebut setelah mengenali diri kita yang sebenarnya :)

(Senyum tapi sinis = Thats the word)
Ke kita memang sombong?? Kita = sombong = kita??? Adakah betol?? Ada pendapat?



20 lying to myself:

Aizuddin Hanis said...

wah...sape bdk y kata sombonk tu?...

iszieylyanziy said...

@ aizuddin : hahaha,,,xtao,,sape entah,,,

Cikgu Wan said...

sombong kew???
xkot...
^_^

iszieylyanziy said...

@ Cikgu Wan : hehe,,thanks :)

ZWAN SABRI said...

Yeah, x kenal maka x cinta kann..
and dont judge book by its cover.. hehe

iszieylyanziy said...

@ ZWAN SABRI : yeay!! sokong zwan,,hehe :)

sarah mardhiah said...

is x sombong...=)..

Aizuddin Hanis said...

die xsombonk tp kuat sentap

iszieylyanziy said...

@ sarah mardhiah : hehe,,thanks dear :)

iszieylyanziy said...

@ Aizuddin Hanis : ambik balik statement is! tak aci,,xdikire,,ahah

aNnE said...

tak pernah tengok..hehe

taklah sis tak sombong pun:)

Gentleman Frog said...

salam,

is?

THE ESSENCE OF BUSINESS

iszieylyanziy said...

@ aNnE : hehe,,xpernah tengok??berkenalan lah,,ahha :P

xsombong kan kan kan,hehe :)

iszieylyanziy said...

@ frog : is balik penang 27 ni,,eh,tetibe je,,ngee,,

ADfeez said...

budak tu mmg kacak pun (terpaksa ckp.. kang kene pelangkung)...

tp isz x sombong ah... gmbr tu x nmpk sombong pun.. nmpk menggoda... ekekeke :P

iszieylyanziy said...

@ ADfeez : haha,,kan,,nanti kena pelangkuk dekat dia,,cheq tataw,,hehe :P

apeh!! menggoda??? kah2x,,,yang penting tak sombong :)

Aizuddin Hanis said...

tumpang lalu er...

iszieylyanziy said...

@aizuddin : tumpang lah :)

Mata Hati said...

ohhh tidak.. tidak.. tak sanggup ku melihatnya.. kilauan cermin mata hitam itu menyilaukan mataku..kekeke^^

iszieylyanziy said...

@ Mata Hati : hahaha,,berkilau macam guna syampu pantene,,ahahha :P