Sorry I Love You :(

Tajuk entry yang tidak berapa nak ada kaitan kot!! Actually i dont have any idea to write today :) but terpaksa lah update entry. Last night, kita fikir too much sampai sakit-sakit kepala!! Teruk kan? Ngee.. Sudah habis khatam Al-Quran untuk yang ke 3 kali!!! Alamak!! Salah entry!! Yang kita nak sampaikan ialah kita dah habis tengok cerita SORRY I LOVE YOU yang diberikan oleh Mr. Lappy!! I've done my task okay :)

sumbangsaran oleh En Google :)
untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang cerita nie, silakanlah menontonnya,, lalala :)

tutup cerita tentang Sorry I Love You!! Sekarang kita nak cerita tentang formspring!! Kita hanya ada Facebook!! This blog !! dan Formspring!! Kita akan menanyakan soalan yang sama untuk semua (ASK ALL).. So kepada yang tidak sempat membuka dan menjawab soalan kita, kita tak kisah pon!! Sebab kan kita send to all :) Jangan nanti merungut sebab banyak soalan yang kena jawab sekaligus sudah... Haha...

mood berblogwalking yang berkobar-kobar!! Cuaca tidak menentu make me sick :( Oh demam!! PErgilah dikau jauh dari hidupku!! Ngee... Oh hati!!! Janganlah dipersoalkan lagi tentang segala yang telah berlaku!!! Ikhlaskan :)

11 lying to myself:

Anonymous said...

best sangat ke formspring?

iszieylyanziy said...

best!!! sangat best!!hahaha,,try la ,,ngee :p nnt follow i,,hahaha

hans said...

xberapa layan sangat citer korea
formspring?
dlu best
skrg rasa bosan
hahahaa

hope u get well soon

P/S : Baru Cadang Nak Jadikan Wayang Tu Macam Rumah Sendiri Tadi

Maya said...

cam best..nanti nak cuber lah

miss eyes!! said...

besh kew cite uh??

iszieylyanziy said...

@han : hahah,,sekarang tengah musim minat fs ni,,lama2 mesti dah tak minat,gak,hahaha

iszieylyanziy said...

@maya : silakan!! hehehe

iszieylyanziy said...

#miss eye : opkos lah,,haha

hans said...

hahaha
tahu xper
ku sebulan sekali payah nak buka

P/S : Lu Langsi Lu Mati

P/S : Review Filem : Ngangkung Boleh Tahanlah & Kutipan Filem 2 Alam Berapa Juta?

Gentleman Frog said...

salam,

love u too \(*o*)/

iszieylyanziy said...

@hans : awal2 dulu cm tu lah,,ngee

@frog : salah orang nie,,