spongebob dan patrick :)

begitu hairan apabila melihat ramai kawan-kawan perempuan di facebook kita yang mengupdate status SPONGEBOB!! tak kisah pengolahannya tetapi mengandungi spongebob!! Jarang-jarang yang mengupdate PATRICK!!!

Rupa-rupanya ada maksud yang tersirat di sebalik batu bersurat!!hehe... Kita pon update lah jugak!! Tapi bukan spongebob or patrick!! but Sandy!! Kah2x,, dah tak ada dalam pilihan, nak buat macam mana!! Ngee.. Mana tak nya, nak kata kita Spongebob!! Tak jugak!! Nak kata Patrick?? Entah lah.. So senang-senang pilih lah Sandy!! Ok lah kot dari roomate kita yang tetiba pilih Mr. Crab!! Haha.. Tak ke jauh menyimpang!! Hehe..

But it is so sweet!! Kaum Adam!! Tidak kah kamu hairan melihat status-status kawan-kawan perempuan anda (yang update status spongebob or patrick lah)Tabik spring lah kat siapa yang mengeluarkan idea nie!!! So Sweet like sweetcorn!! Alamak!! Rindu sweetcorn!! Yummy.. Sedapnye!! Ngee... Siapa tahu maksud disebalik spongebob dan patrick!! Siapa rasa dia betul..sila gerakkan kening 2 kali!! Haha...

32 lying to myself:

mRa amira said...

kite squidward!! >.<

hehehehhehe~
kan kan dorang da bsg2 da tanye ape tuka2 status makhluk kuning ni. hahaha

>.<
sweeet gile bnde cenggini..cepat tul tersebar.. haha.sandy tu maksud ape? ngehh

meaw said...

apa dia maksud tu eh? haha!

spongebob?patrick?yang meaw taw depa tuh katon ja,HAHA

Ammar said...

hai saya spongebob !

efyna.pinkladies said...

erk.. knape eh? ape kisah di sebalik nye? sye tak tau la.. :(

iszieylyanziy said...

@ mra : kn kn kn,,so sweet :)
sandy = its complicated :(

iszieylyanziy said...

@ meaw : xkn xde org gtao kot,,haha

iszieylyanziy said...

@ ammar : haha,,,spongebob ke??saya sandy ,,ngee

iszieylyanziy said...

@efyna : la xtao ke???add fb is,,ngee,,nnt is gtao,,,

ZWAN SABRI said...

Apa motif dia ek? story la sket.. ;)

.::pUnK::. said...

ape mksudnye??
bgtau lorrr..
mcm bes je...
heee

iszieylyanziy said...

@zwan : hahah,,fikir la,,ngee,,rhsia negara nieyh,,hehehe :P

iszieylyanziy said...

@ punk : hahaha,,tny la kwn2 yang update status cam tu,,hahaha :p

izhar said...

ade ape ngan span-bob weh???nop atu gop

iszieylyanziy said...

@ izhar : hahaha,,sibuk je nak tahu,,hahaha

gigi rongak said...

haha..hairan jgk semalam.tapi buat dono je. hahaha

iszieylyanziy said...

@rongak : hehehe,,jeng2x,,,hahaha

hans said...

saya upin

P/S : Nasiblah Tak Kemalangan Tadi! Kalau Tak Satu Hal Pula!

P/S : Perasaan Bila Disoal Umur Anda?

iszieylyanziy said...

@hans : haha,,upin pulak??ngee

Gentleman Frog said...

salam,

sye suke squidward..

boy,

life is short

suka_haha said...

saya pulak nak jadi macam ipin hihi..

iszieylyanziy said...

@frog : hehe,,,sandy gak,,,

iszieylyanziy said...

@mat din : hahah,,amiklah,,ipin ke,,upin,,is nk sandy!!haahaha

suka_haha said...

besarnye bunge tu.. orang kenit ke tu? hehehe
jemput sini ye

iszieylyanziy said...

@mat din : hehehe,,salah komen erk?xpew2,,hehehe,,,

Nur Affini Mohd Mashudi said...

k Fina PATRICK ! :)

iszieylyanziy said...

@ Kak FIni : WAh!! Tahniah ye akak!! dah lama ke???ngeee

ohjailani said...

wink2! gua mr crab dtg

2+2=5 said...

appa maksudnyer? hoohho tak taw ponn...wlakin2 baca entri..hohohoho

iszieylyanziy said...

@ OhJailani : amboi,,,mr crab?? ceti haram niey,,haha

iszieylyanziy said...

@ 2+2=5 : baca entry di sini

http://nash121.blogspot.com/

soory nash!! promote blog hang :)

aidillah HAIMI said...

sandy tak boleh bernafas dalam air. hehehe

iszieylyanziy said...

@ aidillah : xpe,,kn ada alat dia tu,haha :P