style your hijab :)


kita di tag oleh woot-woot untuk join contest anjurannya,,jom terjah blog dia

syarat-syarat yang tuan belog bagi ialah :


1) gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEH

2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer ! )

3)kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,dia tak reject,tapi dianasihat dulu.hehe

selepas dua syarat di atas dipenuhi,buat ini :

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^

2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog anda..hohoo ( nak resize banner pon boley )

3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^

5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer )

6)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box dia okay :)

7)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011

8)ouh,kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower tu.tehee,( tiada paksaan )

HADIAH LUMAYAN ! (rm 100 ! lagi banyak penyertaan lagi lumayan ! )

**************************
okaylah.. join-join coz i do love hijab,,erk???abaikan :)
so gambar yang kita pilih,,,nak cari yang ciri-ciri islam tu susah sikit..hehe

done!!
tak payah cerita pasal gambar kan,,hehe :)

kita tag :

12 lying to myself:

hayatul amira said...

hi akak :)
goodluck, kita pun join :3

hayatul amira said...

ok silap.
bukan akak tapi cekgu !

iszieylyanziy said...

hayatul : haha,,same je laa akak ke adik ke,,cikgu ke,,hehe,,goodluck gak ye dear

emy'n said...

wow.. 2 tag dari is lom wat lg la.. huhu.. insyaAllah I'll join this.. tQ ya dear :)

sukahaha said...

klu matdin yang join cmne rupenye ek? kekeke...

iszieylyanziy said...

emy,,join lah,,bagi galakan kat bloger2,,hehe

matdin,,cute glew ah,,hahaha

hasrul hassan said...

Salam ...
mai singgah tgk peserta kontest ni . hmm ...

nice. Semoga berjaya..

http://hasrulhassan.blogspot.com

MOHDFAIRUZcheghani said...

ipg sombong??agak la sbb da naik trf..dulu mase mktb xlg kn...sy batch pertama PISMP..mse tu org tgk budak mktb ni cikai..kitorg pn rendah diri,sbb ckgu je pn keje pas kua..sape pndang kn..tp budak2 fresh masuk ni agak sombong,betul la kot..sbb diorg rse best sgt duk mktb tu..padahal xg lg pn skolah..prktkl xpnh tp eksyen je lebih2 gne nama cikgu tu....kn??

iszieylyanziy said...

hehe,,tapi kenapa komen dekat kontest nie??huhu,,by the way,,,certain je kot,,sebabnye,,,kami ni pon rendah diri je,,secara jujurnye,,is xde la nk guna title cikgu tu cuma dorang yang dok panggil cikgu,,,sebab lambat laun ajdi cikgu jugak kan,,,tapi memang betol lah, dak2 fresh yang masuk ni agak sombong sebab kemasukan ke IPG sekarang kene result gempak dah

iszieylyanziy said...

hasrul : hehehe,,dah2x,,dia memang pencinta,,hahaha

MOHDFAIRUZcheghani said...

haha..slh tempat eh??
sowi....btw,jd cikgu yg cemerlang k....hahaha..peace..

iszieylyanziy said...

hahaha,,xpew2,,xkisah pon,,ada 3 tahun lagi,, InsyaAllah,,lagipon sistem IPG sekelip mata boleh berubah,,huhu