Suka Pelik!!!


Yang pertamanya-tamanya...Follower sudah meningkat ke 300 lebih!! Yeay!! Tu pon nak kecoh??Biarlah!! Nak bagitahu je pon.. Tak nak tahu tak pelah (ayat touching) Hehe :) Tahniah kepada Zamir yang telah menjadi follower ke 300 di blog kita :) Sila terjah blog beliau yang bertitle kan the first of me :)

Kepada follower yang belom mengambil award.. Ambiklah!! Kita bagi khas untuk semua follower kita tao!! Hehe :) Sila lah KLIK DISINI untuk mendapatkannya kerana kita tidak membuat stickymood post :) Award diberi tanda terima kasih kita kepada semua follower kita yang sudi menjadi follower blog kita yang tidak seberapa ini...

Kepada blogger sekalian!! Thanks sudi berblogwalking di blog kita... Kunjungan anda sekalian amat dihargai :) Tapi.. Kita boleh blogwalking dimalam hari sahaja!! Sebab line internet yang sipura!! Hehe.. Siapa tahu maksud sipura?? Sipura di sini bermaksud siput + kura-kura!! Yang membawa erti lambat!!! Haha :)

Pelik mengenangkan duit di dalam bank hilang begitu sahaja half of thousand (Rm500) ghaib!!! Rm500 kot!!! Boleh beli handphone baru!!! Haha,, Handphone je tahu.. Yelah!! Dah handphone kita rosak!!! Asik buat hal je handphone kita tu!! Memang tak boleh nak guna handphone mahal agaknya!! Hehe :)

Pelik ni pelik!!! Siapa yang ambik duit Rm500 tu!!! Kembalikan!!! Grr!!! Geram!!!

p/s : berharap kamu baik-baik saja :)

30 lying to myself:

zikeryhassan said...

byk tu hilang.


btw, zamir tu junior aku dowh. ahaha

iszieylyanziy said...

@ zik : ye ke??hehehe,,tak tahu tak tahu,,hehehe

Nur Affini Mohd Mashudi said...

banyak nye follower :) nak sain

Amirull Izzat said...

rm500 ilang ? biar betik? ada bg no akaun kt sapa2 ke? hurm..

iszieylyanziy said...

@kak fini : hahaha,,amboi3x :P

iszieylyanziy said...

@amirulizzat : my mom tahu lah num akauan,,hehe,,setakat ni tak ada lagi yang tahu melainkan kerajaan nak masukkn elaun,,hahaha

cik helena said...

banyak guna tenaga ne baca sebab banyak tande seruan..


HAHAHA

iszieylyanziy said...

@cik hel: hahaha...senagl,,nk kne ubah nie,,sory2,,heheh

nas said...

wahh..tahniah la sbb da mencapai 300+ followers.....hehehhee

tips menjadikan blog kelihatan lebih profesional dan cantik

iszieylyanziy said...

@nas : ngee,,terima kasih :) ngee

miss epa said...

tahniah kak is! :)

kimchisu said...

sius ke hilang camtu jek..ghaib tu..huhuhu

suka_haha said...

mintak autograf hehe..

jemput ke sini ye

~miss nusafara~ said...

pelik memang pelik..sipura!! i like..hik3

iszieylyanziy said...

@ http://www.blogger.com/profile/05662082498762897399 : haha,,haifa pon,,keep it :)

iszieylyanziy said...

Kimchisu : tulah,,adeh,,pening dah nak fikir macam mana boleh hilang :(

iszieylyanziy said...

@ Mat Din : hahaha,,bukan artis,,,ngee,, wekkk :P

iszieylyanziy said...

@ Miss nusafara : haha,,sipura!! sipura=pura,,ahha

ijatnuar87 said...

wahwahwah...ambe ni nk dpt 100 pom xlehpas lagi,heheheh...tahniah la yek..smoga teroskn berbloging...nnt leh kenalkn blog kat murid2,heheheh...kn kssr ada elemen ICT...

Mata Hati said...

mcm mana boleh terhilang tu? dah buat report?

sya hassan said...

is.. congrats yaw..da 300 lebeyh dah follower is.. XD

iszieylyanziy said...

Ijat : yeke??? tapi budak pon dah ada blog nie,,serious :)

iszieylyanziy said...

Mata hati : tak tahu,,nak buat report jugak,,huhu,,,

iszieylyanziy said...

Mata hati : tak tahu,,nak buat report jugak,,huhu,,,

iszieylyanziy said...

Mata hati : tak tahu,,nak buat report jugak,,huhu,,,

iszieylyanziy said...

sya hassan : thank u!! suke2x,,ehhehe :)

Salmi Effendi said...

haih banyak nya hilang T.T sabar je lahh (:

iszieylyanziy said...

@salmi: thanks yep,,huhu

HaNTwO said...

wowwww rm500 byk tu...try ar cek kat bank..

iszieylyanziy said...

@hantwo : dah try dah,,,hoho,,,mmg xde,,,