TEMBAM!!!


Sila baca tajuk entry!! Mestilah dah baca tadi!! Takkan baca yang bawah dulu pulak kan kan!! Korang nak tahu tak??? Tak nak?? Alaaa .. Nak la tahu erk!!! Erk!!! Argh!! Tak kira!! Kita nak bagitahu jugak nie!! Penting nie!!! Ada orang kata!!! Identiti dirahsiakan untuk menjamin keselamaran beliau!! Dia kata kita dah TEMBAM!!! Hahaha,, Gelak tergolek-golek!!! Rasanya kita tak tembam pon kan kan kan??? Jangan lah cakap tembam!! Cakap chubby lagi sweet!!! Errr!! Bukan same ke maksudnya??? Tembam = Chubby = Tembam!!! Grr!!! Siapa sokong saya tak chubby!! Jom sama-sam gerakkan kening 2 kali!! Siapa sokong saya chubby, sila gerakkan kening anda 3 kali!!! Selamat menyokong kawan-kawan :)

Oklah!! Kalau ramai kata kita chubby!! Kita terpaksa lah mengaku!! Tak apa!! Kata bahagia kan!! Hahaha.. Yeay.. Sila sokong statement saya lagi.. :) Sudah lah Is!! Kita tukar topik.. Nak dijadikan cerita.. Semalam dengan penuh jaya dan khusyuknya kita blogwalking tahu dan follow blog-blog yang dikehendaki (memilihnya kita) haha... Bila kita tekan butang follow, maka keluarlah gamabr di atas!!! Opss!! Di bawah okay :)


See!!! Keluar verification untuk menjamin keselamatan! Kita tak faham!! Ada sesiapa yang boleh terangkan kebarangkalian yang berlaku?? Mengapakah?? Kenapakah?? Apakah?? Tolong explain :'( Tolong kita,,Bantu kita,, Kita tak faham!! Grr



Siapa nak baca Entry Comel Wootlah??hahaha Lawak!! Sila Pergi ke Sini!! Klik!!

24 lying to myself:

zikeryhassan said...

nampak tak aku gerakkan kening 3 kali?

mRa amira said...

budak tembam..heheh XP
eh awak td tinggal url link kat comment kte tp tak g kt blog awak, pegi blog sape ntah.. hehe.. awk salah url ea?
hehe

oh pasal keselamatan tu, xtau.huhu.. :P jom g cilok bebear skali

iszieylyanziy said...

@ zik : hawau lah ko,,eeeee

iszieylyanziy said...

@ mRa : a'ah la,,baru perasan,,adeh!!waa,,terpromote blog org lai pulak dah,,,ngee ...by the way,,thank you tao gtao,,

jom p cilok gak,,hehe

~miss nusafara~ said...

hye budak tembam,,,sy pun budak tetembam gak.. hahaha

iszieylyanziy said...

@ safara : haha,.ambik lah kamu,is nak chubby jek,,wek,,ahahha

cekmet said...

cantik2
:)

iszieylyanziy said...

@ cekmet : haha,,,terima kasih :) hahaha

efyna.pinkladies said...

saye lagi tembam. heee

faraliza aziz said...

heheheh..kiter lah insan tembam33...hahahahha..
likeeooo~~!!!

Shaofie said...

jemput jalan jalan dekat blog.
ade contest menarik.
jom join!!!

salam maal hijrah.

iszieylyanziy said...

@ efyna.pinkladies : hehe,,,yeay!! efyna menang,,hahaha

iszieylyanziy said...

@ faraliza aziz : hahaha,,jom,,join the club chubby!!hhehe

iszieylyanziy said...

@ Shaofie : salam maal hijrah jugak,,insyaAllah kita join :)

faraliza aziz said...

da lame da lam grop uh! ahhahahahha....

iszieylyanziy said...

@ faraliza : ngee,,bgos3x,,haha

khaiyisah husna said...

agaknyer awak terlebih follow kot..haha...sbb tu keluaq code tu ^^

sya hassan said...

cik gebu grakkan kening 3x.. haha

iszieylyanziy said...

@khaiyisah : ahahha,,kita pon pikir macam tu jugak,,tapi malam je,,pagi radi dah pok,,heht

iszieylyanziy said...

@sya : hahaha,,sampai hati,,hahaha :P

woot-woot said...

entry comel woot woot ke woot woot yang comel xD

iszieylyanziy said...

@woot-woot : hahaha,,,,is yang comel,,ngee

HaNTwO said...

tombannya hahahahahah.....

iszieylyanziy said...

@hanTwo : katakan tidak!!!hahaha