tingkatkan traffic blog anda :)

berblogwalking sambil makan megi hujan-hujan ni sedap jugak!! haha,, kita ada terjah blog aizuddin yang diberitahu oleh kak cahaya citra jiwa tentang cara meningkatkan traffic blog anda. So kita rasa nak try lah! tak salah mencuba :) cara nya macam ni :


  • Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.
  • you all hanya cuma perlu meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang korang nak tulis dalam blog or web korang.

PERATURAN!!!
1. Sebelum korang meletakkan Link URL ke posting blog or web uolss, sila hapuskan link nombor 1.
2. Selepas itu pindahkan Link No.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.
3. Setelah itu masukkan link korang di urutan bawah (No.15)
***So urutannya jadi mcm nie…
  1. Blog Hanz
  2. BiMies’s WoRLd
  3. Farah Shafiqah
  4. Qila Razak
  5. Cekla
  6. Miss Yaty
  7. Magrib Menjelma
  8. Bila Luna berkata-kata
  9. Putera30 Photograper
  10. Internet tutorial
  11. A Diary of Sorts
  12. cahaya citra jiwa
  13. ( A H 7 )
  14. Lying to myself
  15. LINK BLOG ANDA

ingat!!!
Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:
    Bila posisi korang pada no.15, jumlah backlink = 1
    Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
    Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
    Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
    Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
    Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
    Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
    Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
    Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
    Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
    Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
    Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
    Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
    Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
    Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625
    Kita sama-sama cuba ok :) Selamat mencuba!!!
    REMINDER :
    Ingat, jangan menipu. Tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak. Pastu jgn lupa promote link entry ni. Kat member korang coz lagi byk lagi bagus. Kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknanya dalam 10 org yg buat. Iingat lagi byk backlink kita, lagi tinggi rating kita kat GOOGLE :)

6 lying to myself:

Aizuddin Hanis said...

tq..promote link sy..tp jgn lupe klik sini smua er..nanti pas kt blogger lain pesan mcm 2 gk er..

iszieylyanziy said...

owh,,welcome,,ok3x,,,nnt is pesan

xcyber said...

still x phm lg la..

iszieylyanziy said...

hehe,,senang je,,bace elok2,,

.ima. said...

ima da buat da! jom follow ima ^_^

iszieylyanziy said...

ima ; nnt is folow ok :)