tips kenali hati

bangun pagi on9... bangun tidur on9.. nasib baik masa tidur pon tak on9.. tapi macam mana nak on9 masa tidur??? mimpi lah apa lagi.. haha :P ok lah pagi nie kita nak bagi tips nie.. alah sharing is sexy kan... Alamak!! caringlah bukan sexy...hehe.. sila baca ayat-ayat dibawah :
Ayat menguji minda
> lawa ke budak perempuan tu???
Kerang disebalik charkuey teow ( maksud )
> Siapa sebenarnya yang paling lawa, dia ke I??

Ayat menguji minda
> You dah makan ?
Kerang disebalik charkuey teow ( maksud )
> Jomlah pergi makan, I dah kebulur nie...

Ayat menguji minda
> Cantiknya baju-baju dekat sini!!!
Kerang disebalik charkuey teow ( maksud )
> Belikanlah untuk I baju ni..

Ayat menguji minda
> Rasa macam pening lah you...
Kerang disebalik charkuey teow ( maksud )
> Picitkanlah kepala nie, lampi pulak

Ayat menguji minda
> Alamak letihnya, nak masak lagi,nak kemas rumah lagi, basuh baju lagi
Kerang disebalik charkuey teow ( maksud )
> Jom makan dekat luar, nanti tolong kemaskan rumah dan basuh baju jugak ye,,

Ayat menguji minda
> I rasa kita nie lebih sesuai berkawan je
Kerang disebalik charkuey teow ( maksud )
> I heart you lah, tu pon lampi ke!!

Ayat menguji minda
> I kan, suka sangat berkawan dengan you, you nice, baik, sopan dan sewaktu dengannya
Kerang disebalik charkuey teow ( maksud )
> I rasa dah jatuh cinta ni, jom couple

Ayat menguji minda
> Pernah tak ingat memori daun pisang dengan awek you dulu?
Kerang disebalik charkuey teow ( maksud )
> Berani sebutlah!! Nak makan penyapu!!

Ayat menguji minda
> You, I tak kisah pon kalau you nak kahwin lagi, tapi berterus-terang lah dengan I. I tak kisah
Kerang disebalik charkuey teow ( maksud )
> Siapa kata aku tak kisah!! Langkah mayat aku dulu!! Ada hati nak nikah lagi satu ye

Ha. siapa makan cili dia terasa pedasnya.. Hahaha
p/s : tiada kaitan dengan yang hidup atau mati, tiada niat untuk menyindir sesiapa...

22 lying to myself:

matdin said...

isz baru bangun ke? kekeke...

zureen said...

nice!

iszieylyanziy said...

@matdin : dah lama bangun la,,hahaa,,wekk,,

iszieylyanziy said...

@zureen : hahha,,share je pon,,,tq

Mata Hati said...

selamat pagi + tengah hari cikgu.. :)

iszieylyanziy said...

@mata hati : selamat pagi + tengah hari = selamat petang! haha

kimchisu said...

hahahahah tp mmg btol ke..mulut kata laen tp dlm hati nk yg laen sbnrnya..ohho

Poyaty said...

ecehh, ckp berdasarkn rasa hati sendiri ye is? bagus2. sedap kerang tu. hahaha

Payche said...

share ek?? patut la cam penah jumpe.. hahaah!!!!

misyamissyou said...

haha..kejam gile mksud nye tu..hahaa

matdin said...

nak cakap budak tu diala tu hehehe...

iszieylyanziy said...

@kimchisu : hehe,,sokong2,,hehehe

iszieylyanziy said...

@Poyaty : bukan hati is,,,orang lain kot,,hahaha

iszieylyanziy said...

@ Payche : a'ah,,share,,tapi olahan sendirian berhad,,,takdelah copy and paste jek kan,,,

iszieylyanziy said...

@misyamissyou : agak lah,,hehe,,,realiti kot :P

iszieylyanziy said...

@ matdin : bukan!! nak cakap tu matdin,,hahaha :P

iRa~" said...

macam2..:)
hee...
kenapa msti kerang di sblk char kuey teow??
kenapa x udang di sebalik mee bandung?hee...
saja ngusik isz..:P

sya hassan said...

haha.. blh buat mengayat neh...kah3

iszieylyanziy said...

ira : sebab tengah mengidam nak makan char kuey teow,,ahahha

iszieylyanziy said...

@sya hassan :haha,,buat lah,,hehe,nak mengayat sape?ahaha :P

Cik Su said...

haha.. tu bukan menguji minda..tapi ayat double meaning

iszieylyanziy said...

@ cik su : itu yang sebetulnya,,hehehe