DimanaGigiSaya


Assalamualaikum semua :) Rasa dah bertahun tak update blog,padahal baru je sehari.. Almaklumlah semakin busy melepak dari buat assignment! Haha.. Nak dijadikan cerita gigi saya hilang! Kemanakah perginya gigi saya? Adakah ditelan oleh kamu? Opss, kenapa pulak kamu dan kenapa bukan saya sendiri yang menelannya? Euww.. Takkan lah boleh tertelan kan.. Thats is impossible.. Macam mana rupa saya bila gigi saya hilang? Adakah saya bergigi rongak? Bukan cerita gigi rongak ye :) Sedar-sedar dah hilang! BOleh masuk dalam rancangan misteri nusantara tak? Haha.. APa pon, gigi belakang yang hilang dan tidak kelihatan apabila saya tersengih-sengih macam kerang busuk! Opss.. Kerang wangi macam saya!


Tutup pasal cerita gigi saya yang akan tinggal menjadi misteri, dan buka cerita lagi tentang shawl.. Saya ada beli shawl on9 dan telah mendapatnya hari ni,,suka! Cantik sebab ada subang.. Hehe.. Semasa saya bank in kan duit kepada NurCollection, tengok kat atas roomate ada sebijik (sehelai) shawl macam yang saya beli.. (dari segi warna je).. Dan hari ni, Si Ateh pon membeli shawl yang sama dengan my roomate! Haha.. Sehati sejiwa tu .. Psst psst : bukan ke Is punye sama jugak? HA?? Mana ada sama! Lain lah, sebab saya punya ada anting-anting.. Lain,fullstop! Haha.. Cita rasa kami agak sama kah? Dalam sesetengah hal okay.. NOt everything! :)

Ada orang anggap berblog menceritakan segala tentang kehidupan kita! What the!! Lalala.. Excuseme.. Suka hati aku lah nak berblog ke ape! Tak suka tak payah baca! Lagipon segala yang ditulis telah ditapis oleh FINAS! Huhuh..

Psst psst : jom tidur :)

28 lying to myself:

zikeryhassan said...

sehati sejiwa membawa bahagia :)

iszieylyanziy said...

@zik : amin! HAHAHA

Aizuddin Hanis said...

mane shawl 2...kclah upload..nk tgk...

iszieylyanziy said...

@ din : nanti lah,,ngee,,

iniialahaku said...

esaimnt pkbndanya???bru awal sem kot..rlx ar dlu

iszieylyanziy said...

@ iniialahaku : hah,,wal sem xde asgnmnt lah?hhehehe

azureEn said...

btol tu! tak suke tak payah bace!

eh mne ilang gigi tu..?? >__<

bestnye shopping2. da lame tak shopping on9 nieh.. :P

echah mashuri said...

ehs..cantik shawl.echah xberani nak memakai.shawl.eheheh..xghetiii...

misyamissyou said...

hah? gigi hilang?

iszieylyanziy said...

@ zureen : hahaha..xtao gg hilang g ne,,,ngee,,,kn,,best kn shopping on9,,ehhehe...

iszieylyanziy said...

@ecah : haha,,,pakai je lah yunk,,imple je pakainye,,

iszieylyanziy said...

@ misya : hahaa,,hilang2x,,misya ambik ke??ngee

Poyaty said...

wahh, mana lah gigi tu pegi ye is. haha. magik

dah pakai shawl bersubang tu eh. hehe. bagus2. sis x try lagi, mcm kurang minat

iszieylyanziy said...

@ kak yati : ngee,,mnt shawl bersubang la sis,,,ngee...

aNnE said...

sis berat tak pakai shawl ada subang2 tuh?hehee

iszieylyanziy said...

@ anne : dear..xberat pon la syg,,haha,,cantik,,hehe

sukahaha said...

FINAS tu apa isz? hehe..

jemput2x sini yer
Blog Matdin

iszieylyanziy said...

@ matdin : hahaha,,finas is finas,,hahaha :P

miss keila said...

wah suka la shawl dia..wane yg cun..suka2..;)

iszieylyanziy said...

@ keila : hehe,,kan kan,,ade nk jahit baju warna coklat,,leh la pakai ngn shwawl tu,,

sukahaha said...

tak kenal pun org tu sape isz.. hahaha...

jemput sini yer
blog Matdin

HaNTwO said...

hai is :)

NURUL NADIAH MAMAT said...

blog hak masing2....ekeke....

iszieylyanziy said...

@mat din : haha,,bukan org lah matdin,,adeh,,,

iszieylyanziy said...

@ han : amboih,,sakan cuti noh,,p desaru lagi,,jeles,,,,

iszieylyanziy said...

@ nurul : sokong2,,hak masing2 kan,,ehhee

sukahaha said...

dah tu sape? hehe..

jemput sini yer
blog Matdin

iszieylyanziy said...

@ matdin : apenye>gegege :P