Hari Pertama Kuliah :)

Pagi! Tidur dah pukul 4 pagi! Bangun pukul 6.30 pagi.. Mak aih! Memang cam hape je pagi tadi.. Wake up lah is! Ko ingat cuti lagi ke? Ala, dah tak boleh nak tidur nak buat macam mana.. Lagipon, tidur lambat pon bangun awal dari my roomate yang tidur seawal jam 11.30 malam :) Berlagak je kerjanya..

Pagi tak ada perhimpunan! Yeay! (Dengar kata perhimpunan sekali seminggu je) Terbaek lah.. Tetiba Si Syana Tegur "Is, ko dah gemok lah!" H to the A to the W = H>A>W>A>U!!! Pagi-pagi dah kena hawau! Haha,,, bila lah nak berubah ni,, ngee..

Kuliah untuk subjek Anatomi dan Psikologi (subjek killer for this sem ) Mana tak killer, kami dak RBT (ala-ala teknik gitu) tetiba nak belajar pasal BIO! Nak kena hafal tulang-tulang ke nanti? Nasib baik kuliah tu tak bosan! Suka-suka.. Kalau bosan dah lama Istiqomah ni dengar lagu.. Hehe

Makan-makan, balik bilik tidur! Krooh krooh krooh! Petang kelas lagi. Adoi, bosan! Mengantuk.. Bukan belajar pon, first day la katekan... Then pergi tengok List for Unit Beruniform.. Nasib baik dapat Pengakap.. Dak perempuan semua pengakap... ALamak! Bukan semua.. Ada 4 orang lucky draw dan dengan jayanya terpilih untuk join Puteri Islam.. Antaranya Puteri Syima, Puteri Farrah, Puteri Cika dan Puteri Ain! Haha.. Nama dorang ada puteri ke?? Tak lah, dah masuk Puteri Islam, adalah Puteri dekat depan.. Opss :) Sayang Cik Gee kan :) Chill :P

psst psst : ada budak baru masuk? Betol ke? Propaganda? Haha :)

20 lying to myself:

~miss nusafara~ said...

hawau!!!!! sy perhimpunan petang!! x leh tido..menci!!

zikeryhassan said...

syg pengarah lebih la mcm ni. hehe. sy pon pengakap juga. siapakah pelajar baru itu??

iszieylyanziy said...

@ safara : haha,,perhimpunan petang kami sebulan sekali jek,,tu pon kalau ade,,ngee,,ip korang dah msuk elaun ke?dengar kate dah?

iszieylyanziy said...

@ zik : i dont know lah,, my roomate yang bagitahu,,cakap dak rbt la,ks la,,5 orang,,,then,,,my kbestie kat oversea kate,,kawan die yang xdapat fly dapat kt mktb kite,,kpm suh daftar kt mktb kita last minit,,i dont know lah,,,tunggu dan lihat,,ada tu adalah :)

duan lang said...

ye..ade budak baru masuk..efa name die..kan?hahaha...die dr IPDA..tol x?

aku tag ko...haha

http://wangwangsenbei.blogspot.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

iszieylyanziy said...

@ duan : owh..ye ke???dak pra n tumpang ks ke weh???
wei,,dah join dah,,hahaha :P

Aizuddin Hanis said...

huhuhu~~ harini ade kelas tp xdatang sb IM SUPER SENIOR..hahaa

duan lang said...

tol kan?dah nak wat cmne...terime jela..hahaha..xpela..yg pntg aku tag je..hahaha

Heidi Shafiq said...

aku x suke kls dh start blk.. uh..

iszieylyanziy said...

@ aizudin : tired gile,,sok ag pnt ngn kelas..mao tdo awl,,

iszieylyanziy said...

@duan : thank u lah tag,,hahaha :P

iszieylyanziy said...

@heidi : aku pon,,nk cuti,,penant la kelas :(

cik ETTY said...

selamat masok sem bwu is ^__^

azureEn said...

tak puas lagi cuti >.<

eh is blaja ktne nie.. =|

iszieylyanziy said...

@cik etty : thank u syg :)

iszieylyanziy said...

@ anne : kn kn,xpuas :( blja kt mktb la je,,ngee

HaNTwO said...

selamat membelajarkan diri kembali ye cik is hehehehe...

iszieylyanziy said...

@han : hahaha,,,membelajarkan diri la nie,,haha

hiro said...

kacaknye berblezer.

Gentleman Frog said...

salam all,

Is, tido lewat pun boleh gemuk?

TOO MUCH TV IS HAZARDOUS