Hujan!

hujan! hujan masih lagi turun disini.. di tempat Is belajar nie ha, tapi bukan lah hujan turun dekat dalm IPG je, I means sekali dengan kawasan sekitarnya.. Hehe.. Bila dah hujan kesejukan bertambah.. Hujan je dah sejuk tak menahan, cam ne lah kalau ke oversea time winter.. Boleh beku nanti! Haha.. Sebabnya kelas 2 jan didalam bilik kuliah beraircond pon kuku dah membiru..

Psst psst : kan best kalau boleh bawak bebear ke kelas! Sejuk je peluk! ngee

36 lying to myself:

Bella said...

is...j0m2...

men ujan...haha...

klau sejuk kan pkai bju 5 lapis..:P

miss epa said...

sejuk sejuk bley demam ni.hee :)

iszieylyanziy said...

@ bella : hahaha,,,5 lapis? jenuh nak basuh baju nnt,,,hehe

iszieylyanziy said...

@ haifa : tu ah yang merisaukan,,,kalau demam cemana,,ngee

iekasub said...

taktau bile nk stop kn? baju x basoh lagii!! huwaaa~!

iszieylyanziy said...

@ ieka : bsuh la ngnmesin,,sidai dlm bilik,,ngee

ZWAN SABRI said...

best gila klaw dapat tido time ujan2 nii.. haha




http://mysuarablog.blogspot.com/2011/01/pilihan-gadis-malaysia-cerah-atau-gelap.html

iszieylyanziy said...

@ zwan : hahaha,,xleh tdo byk2,,pening
! ngee,,

eRza farEeha said...

yunk!!cni pon slalu ujan..hehe

Aizuddin Hanis said...

tdo lg baik...hahahaha

hana_tomei said...

erm...tmpt hana lak..mendung jer....sejuk memanjang...
nk p cr keje pon xde mud..

iszieylyanziy said...

@ erza : yunk! sebab tu lah makin kuat makan kan?haha

iszieylyanziy said...

@din : xleh2x,,tdo je,,,,kne bgun gak,,hehe

iszieylyanziy said...

@ hana : hehe,,kan,,cam nk tdo sepanjang hari,,i wish,,tp xleh

kimchisu said...

hujan yg turun bagaikan mutiara ♫♪
uhuuhuhuh

misyamissyou said...

uhuk..sini sejuk jugak..wlaupun xhujan..sedang menunggu kemunculan matahari..hehe

manna_salwa said...

waktu ujan, kalo x tido.. mkn pun best.. xpun megelamun.. huhu~

hans said...

hahaha
aku skrg gi kelas pakai sweater jer
sejuk punya pasal

P/S : Hidup Nih Tak Habis - Habis Dengan Macam - Macam Isu

iszieylyanziy said...

@ kimchisu : hehe,,nyanyi lagi,,,biar tak berhenti hujan ni ha..ngeee

iszieylyanziy said...

@ misyamissyou : is nak tunggu kemunculan pelangi boleh?heehhe

iszieylyanziy said...

@ manna_salwa : berangan pon sedap! hehehe

iszieylyanziy said...

@ hans : amboi..aku pon nk pakai sweater lah! ngee

..:akyn:.. said...

sis, mmg betul lar.. hujan x benti2 turun...
sseejjukk dah.. smpai ipg akyn dah ade kolam buatan sendiri... :)

iszieylyanziy said...

@ akyn : haha,,okeh la tu,,kyn dok hostel lagi ke?ke dah dok luar?

sukahaha said...

isz kuat tido masa duk kat trg ek? hehe..

jemput sini yer
blog Matdin

iszieylyanziy said...

@matdin : hahaah,,tidak! bila masa pulak,,xpon,,wek

me said...

is...sejuk kan? sedak molek nk tido nih hujan2...

sya hassan said...

is.. jom maen hujan..!! hua3..
>> ad aty nak maen hujan.. kene hujan skit pon da demam..hua3

Cik Mimie said...

pat mimie pun ujan gak..certain tmpat da banjir..aiyoo!! ni yg malas nk g klas ni..huhuhu..sejuk2!!

iszieylyanziy said...

@ nurul : beb memang la sejuk,,cam ne korang dok oversea sejuk2 nie,,

iszieylyanziy said...

@ sya : haha,,cik gebu pe salahnye kan,,jom,,sekali sekala je,,, :)

iszieylyanziy said...

@cik mimie : sila bawak sweater! hahaha,,,

adwafarahin said...

lately asyik hujan mmg liat nk bangun g kuliah
hehe

iszieylyanziy said...

@ adwa : ahaha,,hujan punye pasal la kan,,hehe

nas said...

aku pon sma..bila hujan je rase dingin sangat kat dalam kelas..menggigil kot aku bila kat kelas yg ade air cond..hehhhehee

iszieylyanziy said...

@ nas : memang! aku sokong,,tambah2 kalau musim hujan,,kalau musim panas,,memang xde hal nk dok bape jam pon dalam aircond tuh,,ehhe