Kalah Perdana Menteri


Sila baca tajuk entry? Dah? Kalau dah.. Ce teka, pe yang kalah? Hehe.. Jeng-jeng.. Kalah kebusyan! Saya mengumumkan, bahawasanya saya,,,teramatlah busy minggu ini.. Bukan busy melayan movie atau busy enjoy bersama kengkawan atau busy kerana sakit dicucuk garfu didalam mata (macam dalam gambar tuh), tetapi busy dengan melukis pola kemeja saya.. Al-maklumlah amali untuk sem ni adalah menjahit (bagi subjek major) ... Benda mudah, tapi kalau dah berdepan dengan Mama kesayangan tuh, semua jadi susah! Ketuk sana, ketuk sini.. Ketuk manja lah konon.. Lalala... Tak manja langsung! Harap maklum..



Hehe, ini gambar di Batu Burok Beach Resort yang diambil masa kami ke ke sana membeli barang that Mama, then jumpa parents Cika ambik mesin jahit,,,

Psst psst : tiada motif! Hanya ingin memohon maaf kerana tidak dapat berblogwalking, dan mengomen entry korang.. Chill okay.. Nanti is terjah.. Cam tak biasa la pulak kan.. Hehe :)

24 lying to myself:

echah mashuri said...

ahhah..mcm xbiase kannn.;p
selamat mnjahit dear.hee

Shaheila Malek said...

hehe..nice..i like

iszieylyanziy said...

@echah : thanks dear,,hehehe

iszieylyanziy said...

@ shaheila : yunk,,u like ape?ngee

nub said...

jom terjun kolam tu..hahah

zikeryhassan said...

mama kita tu kan memang manja, jadi layan kan je la. hehe

~♥ Mawar ♥~ said...

busy ye?? patut la da lama tak singgah ke taman mawar merah ^^

sukahaha said...

nape x masuk je dalam kolam tu isz? hehehe...

jemput sini yer
blog Matdin

Aizuddin Hanis said...

ptt ah lame xsinggah blog org..

aNnE said...

patut la lama tak nampak..ekeke

iszieylyanziy said...

@ nub : jom,,memang nak terjun je rasa hari tu,,ehehhe

iszieylyanziy said...

@ zik : sick and tired kot,,,dekat 2 jam lebih berdiri melukis pola

iszieylyanziy said...

@ mawar : sorry sayang,,,masa tak mangizinkan,,penat sangat,,free is singgah ok :)

iszieylyanziy said...

@ matdin : eleh,,,xbawak baju laaa,,hahaha

iszieylyanziy said...

@ din : thats why la,,penat ,,huhu

iszieylyanziy said...

@ anne : hehe,,jangan rindu2 me tao yunk,,haha

adwafarahin said...

mmg busy la kan..slmat kembali la ye cik perdana menteri

♔ alice charlotte ♔ said...

same goes to me..
bz sgt2 mgu ni.. ^__^

iszieylyanziy said...

@ adwa : hahaha,,selamat my dear adwa... thanks :)

iszieylyanziy said...

@ alice : tu lah,,awal2 sem dah busy,,capek deh,,huhu

sukahaha said...

kan dah pakai baju tu.. kekeke... nanti nak basan berjemur r kejap sampai kering hehehe..

jemput sini yer
blog Matdin

iszieylyanziy said...

@matdin : haha,,banyak lah...lemas sat gi,,haha,,dalam kolam tu,,hehe

sukahaha said...

kan kawan ada tu.. suhlah dia hulurkan tali hehe..

jemput sini yer

blog Matdin

iszieylyanziy said...

@ matdin : hahaha,,xde tali la kat situ mat din,, wek,,nak jugak suh owang terjun tuhh