lu apa kisah!


Bangun seawal pagi bila tetiba terfikir barang tak packing lagi.. Adoyai.. Nak-nak tidur dekat pukul 5 pagi.. Mana taknya, balik tengok bunga api dekat Port Penang tu dah dekat pukul 2 pagi baru sampai rumah.. Tapi puas hati lah, dapat tengok bunga api.. Psst psst : bukan ke tengok dari dalam kereta je sebab jalan jem? Hahaha.. Ok what, atleast tengok lah jugak kan :) Balik-balik mesti dah on9! Blogwalking.. Harus.. Lagipon tak nak tidur lagi

Naik bas kat Penang Sentral.. Nasib baik lah tak terlepas bas gara-gara my mum yang cakap trip number bas IS 8P.. Nasib baik lah check tiket.. 8 tu tempat duduk! Adoyai... Salam dengan my parents, muah-muah sikit! Then naik atas bas! Alamak! Salah! Masuk dalam bas.. Cari seat ala-ala cari seat dalam panggung wayang tu, then pasang handsfree, bukak lagu kuat-kuat! Krohh krohh krohh! Mengantuk.. Sampai dekat Gerik baru tersedar tapi tak turun pon, sambung tidur lagi ...

Tidur-tidur ayam dalam bas! Sakit kepala, sakit pinggang, sakit tengkuk! Sakit segalanya.. Grr.. Thanks to Cka, Pendek dan ZikeryHassan yang menjemput saya! Sayang korang lebih lah! Satu lagi masalah besar.. Kena kemas bilik pulak.. Malas -malas - malas! Malas pon dah siap kemas dah.. Hahaha.. Really tired kot.. Mahu tidur awal lah :) Nunite :)

Psst psst : result dah keluar.. Well tak ada perubahan pon! Tak naik tak turun! Angau punya pasal atau apakah? Opss :) Congrate to all my friends yang dapat result gempak gila :)

24 lying to myself:

Aizuddin Hanis said...

cian dier....

~♥ Mawar ♥~ said...

lain kali beli tiket untuk semua seat yang kat belakang sekali tu. yg ada 4 seat.. hahaha. leh tido suka ati.. walllaahhh!!

misyamissyou said...

nak bas mmg penat..lg2 kalau jln jauh..mmg sedap..haha

zikeryhassan said...

cian dia. ahaha.

iszieylyanziy said...

@ aizuddin : haha,,kan ,,cian kan

iszieylyanziy said...

@ mawar : ahha,,akak sponsor??ngee

iszieylyanziy said...

@misya : 8jam kot,,penat3x

iszieylyanziy said...

@zik : wallaweh,,hawau

woot-woot said...

eh mane shoutmix kosong je.x de isi..hee

iszieylyanziy said...

@ woot2, :ade lah,,hehehe,,

sukahaha said...

wuahh!!! woot pun ada sekali? haha.. awalnya isz sampai.. mesti semangat nak belajar ni.. azam tahun baru kan hahaha(golek2x)

jemput sini yer
blog Matdin
blog Serbaguna

iszieylyanziy said...

@ matdin : hahaha,,byk ah azam thun bru,,homesick,,,huhu,,sedih lah

gigi rongak said...

haha.kemas bilik pun malas ke? isk

~♥ Mawar ♥~ said...

ziarah malam :D

Ini bukan angan-angan minah jenin! http://lovenursi.blogspot.com/2011/01/detik-1.html

saljihitam said...

hahaha. naseb baek selamat sampai ye awokk ;)

iszieylyanziy said...

@ rongak : byk sgt brg lah,,hehe

iszieylyanziy said...

@ mawar : thank u akak

iszieylyanziy said...

@ salji : tu ah,,nasib baik,,pdhal da nk excident dah,,

i am S!L4H.. said...

eh tgok bunge api kt penang port?huwaa x ajak pon..sy kt penang gak....*tbe2*

iszieylyanziy said...

@ i am : la ye ke?awat tak habaq mai,,hehehe

i am S!L4H.. said...

ala mne tau....hohooo
bru wt entry je ni..hak3

iszieylyanziy said...

@ silah : hahaha,,,kan da gtao nk p tgk bunga api ngn fmly at penang,,ahahha, :) xpe2...next year ok :P

ijatnuar87 said...

selamat menyambung pengajian...jgn malas2,jgn nakal2,hehehe....pointer xnaik?biasa la tu,hehehe...

iszieylyanziy said...

@ijat : ngee,,alah senior nie,,cam xbiase,,hahaha,,by the way,,thanks