Meh dalam pelukanku


Jom tidur.. Hujan-hujan ni best tidur.. Meh nak peluk!! Aish! Dont get me wrong when you read that title okay.. Haha.. Tapi betol lah, kalau tidur mesti nak peluk awak tao.. Kalau awak tak ada, kita peluk comforter je.. Sobbing.. Sedih lah.. Hahaha (sedih tapi gelak. Sah, GILA) Opss!! Balik pada tajuk entry, sebulan lebih kita peluk comforter je sebab tak dapat nak bawak awak balik. nanti ada yang cakap "wah, comelnya dia".. Saya jeles tao :(

Tapi takpe, malam ni saya nak peluk awak puas-puas lepaskan rindu.. Awak boleh lah urutkan bahu saya yang sakit.. Boleh ye sayang? Boleh la,boleh la.. Please (sambil buat mata menggoda) Nak tak nak kena jugak!! I tunggu you malam ni kat atas katil (tak kan bawah katil pulak kan) hehe.. Tak sabar nie :) You dok diam-diam kat bilik, nanti kalau roomate balik you jangan keluar tao.. Nanti kantoi lah I bawak you masuk bilik! Syhhh.. Keep silent ok :)

You, I nak mandi, solat magrib and makan kat cafe, I pergi dengan Pendek, You jangan jelous ye :) Nanti malam I balik.. You abaikanlah jiran baru I yang buat bising tu ( kalau kawan jiran kita yang baru ni baca? Camne? Sorry akak! Memang bising sangat)

You, I nak bagitahu something ni.. I sayang you lah!!! Heart you!
Oh my
Bebear :)


psst psst : kalau lah, bebear ni tetiba urut bahu saya! Saya lariiiiiiiiiiiiiiii.. Xcukup tangga pergi bilik transit! ahahha

30 lying to myself:

nub said...

gahahha..jadi chucky laa diaa...

zikeryhassan said...

kau tak ikot tangga. kau terjun je ke bilik transit tu. ahaha

~miss nusafara~ said...

woahh..azam thun ni.. nak dapat bear mase besday lah!! hehehe

MyZone~theUn4given said...

hihihi..ramainye (btol ker) bebear dia...:)

btw,comel la blog ni..:)

khaifaiz said...

Wah comelnye teddy.. Pinjam boleh

Shafik Saffuan said...

bapak ah...wtpe ade tedy byk2 hahaha...

kai azmier said...

comel jek tedy dier ea.. bnyk lak tuh.. pinjam 1! haha

iszieylyanziy said...

@ nub : chucky menyeramkan lah,,xnk2!!hehe

iszieylyanziy said...

@ zik : xpe,,ade payung terjun doe..ahahha

iszieylyanziy said...

@ safara : mintak abg doc bagi k :P

iszieylyanziy said...

@myzone : thanks :)

iszieylyanziy said...

@ khaifaiz : haha,,sewa3x :P

iszieylyanziy said...

@capik : bg la kat ainul weh,,hahaha :)

iszieylyanziy said...

@ kai : ambik lah,,ngee :P sewa ..kah3x

aNnE said...

comelnya bear!haha memanglah sedap peluk bear masa hujan..hahaa:p

iszieylyanziy said...

aNne : hahaa,,kan kan,best kan,,nges pon pluk teddy bear ..ckp pon ngn teddy bear hahaha

Gentleman Frog said...

salam,

sorry syg, malulah peluk2 ni ;))

THE EVIL EAR

iszieylyanziy said...

@frog : tolong jangan komen kontrabasi,,huhu,,, we doesnt know each other,,huhu,,,

Nazryn Mishar said...

haha . pasni kalo homesick , konfem homesick sbb ade bear2 tuh .
bukan homesick sbb parentz . miahaha ~

iszieylyanziy said...

@nazryn : hahaha,,xpon,,sebab parents la,,nga omesick nie,,huhuuh

HaNTwO said...

hahahahah peluk bear lagi ke??? pokcik punya bear kecik2 dulu dah jadi abu mayat hehehe..

aleen aiden said...

nak pinjam 1!hu3 ;P

iszieylyanziy said...

@ Hant : aik,,ada,,lamae menghilang,,bertapa ka?hahaha :p eleh,,pempuan,,biase lah,,ehehhe

iszieylyanziy said...

@aleen : mai ambik meh :P

ADfeez said...

fuhhh yg kaler biru tu comellah.... nk curik ah.. hahahah~ :P

sukahaha said...

isz tggujelah benda tu urut isz nnti haha..

iszieylyanziey said...

@ adfeez : haha,orang bagi tuh! jangan curi! ngee

iszieylyanziey said...

@ mat din : hahaha,,,amboi3x,,xnk..nnt tak cukuk tangga nak larik!!! :P

Afiefah Safieni said...

bear biru ^_^
buat malam ni bear tu pelok balik x lepas dah..
menjerit la sekuat hati.!!

iszieylyanziey said...

@ afiefah : hahaha,,,ada lak cm tu,,nape plak?hhehe