Ratu baru ditemui!


Ratu baru ditemui.. Ratu apakah? Ratu bergambar kembali!!! Memang sakan lah kalau Ratu tu bergambar.. Macam-macam jenis style keluar.. Nak dijadikan cerita, Ratu nie, bukannya model pon, artis apatah lagi,,bukan semuanya! Semuanya dusta,, ratu yang dimaksudkan adalah seorang manusia biasa yang comel sikit..(kalau tak comel pon wat-wat comel ok)Siapa lagi kalau bukan saya!! Haha.. Sila abaikan ayat-ayat poyo mempoyo diatas!! Atleast bukanlah DIVA yang berlagak sambil jalan tergedek-gedek, dengan bahasa badan yang gedik!! Bajet kencang ye dik?? NAik menyampah lah pulak...Pandang aku cam nak telan, apahal? Ada buat salah ke? (ada!! kutuk DIVA) Opss!! Ngee.. Ke sebab aku lagi kencang dari korang? (memang pon) tapi.... Ada aku kisah!Lalala

Kedai kasut! Nak beli kasut.. Not me! But Si Cika tu ha.. Adeh!! Penat den nak menunggu dia melakukan proses suai kenal dengan kasut tuh.. Tak pe! NAsib baik dah biasa shopping dengan dia..
Ni lah akibatnya kalau dah terlampau boring dan penat! Balik dah pukul 6.30 petang.. Pukul 9.30 malam dah ke laut cari ilham (tidur lah) Tak pernah-pernah tidur seawal tu,penat punya pasal, katil menjadi pilihan dihati.. Sebelum sakit perut melanda, baik tidur dulu, kan kan kan! Bagos kan?? Hehe...

And thats why lah, tidak dapat terjah ke blog sayang-sayang semua malam tadi.. Hehe.. Nevermind lah, petang nanti Is terjah ye.. Sekarang time to sleep :) Jangan rindu-rindu ye! PAdahal tak ada yang rindu pon.. Ngee

8 lying to myself:

hawiz said...

wow..gorgeous..hahaha..

iszieylyanziy said...

@hawiz : apakah,,lala

n4dh!3r4 said...

ni bukan ratu kebaya neh.. ratu apa ek? haha!

iszieylyanziy said...

@nad : ratu gila glamor! hahaha

sukahaha said...

wuahh!!! ratu yg ngorat matdin rupenye(perasan jap) kekeke...

jemput sini yer
blog Matdin

HaNTwO said...

hahahah posing sakan sokmo!!!

iszieylyanziy said...

@ matdin : hahaha,,ngorat matdin pasaipa ? :P

iszieylyanziy said...

@ han : hehehe...bukan sokmo lah,,,jarang-jarang,,hahaha