Saya dan Saya

i know nothing about you.. But i'm miss you even i'm missing you! Adeh! Apanya nie IS?? Abaikan, buang jauh-jauh! Tak penting! Tak penting lah sangat, sampai terbawak-bawak dalam mimpi.. Ok, mainan tidur.. Mimpi ngeri.. Lala.. Teresak-esak dalam mimpi sampai dibawak sampai ke dunia realiti.. Hehe.. Wake up wake up! Go on with your own life! Please go away.. Far from me..

Psst psst : saya tengah tengok AJL tu! HAhaha.. Siapa percaya? Gerakkan kening anda! Ngee! Tak adalah.. Nie masa Perhimpunan bulanan IPG.. ADeh, tersangatlah bosan... 2.30 till 4.30 petang.. Kalau tidur time nie memang best lah kan..

Muka saya kelabu asap da.. Adeh! Cemana nie! NAk kena guna vanish nie! xpon CLorok! Haha.. Handphone saya akan snap gambar muka kelabu saya! Gambar saya je.. Ngee.. Gambar orang lain tak! Ecece.. Bajet guna handphone mahal lah, tapi ade ke handphone cam tu? Ngee

Kelas pe nie erk? Adeh, tak tahu kelas apa panjang sangat sepanjang nama pensyarah yang mengajar, haha.. yang penting ada kaitan dengan Kemahiran Hidup Sekolah Rendah! Ngee.. Dan yang lagi lah penting kami tak siapkan presentation kami.. (kecuali 3 kumpulan) Mana nak tahu suruh present 9 tajuk dalam masa 3 jam.. Ingatkan 1 or 2 presentation je sehari,, hehe.. So, kami pon disuruh keluar! Opss... Bukan sebab tak buat powerpoint yang berkenaan, tapi disuruh keluar kelas bila sudah tamat 2 jam lebih belajar! Hehe.. Encik tu baik kan.. Tak marah pon.. Lala... Dah lah duduk belakang sekali! Apa yang dorang cakap je dengar, yang ada dekat power point saya nampak warna sahaja.. Tulisan blur.. Tu lah! Lain kali pakai spec, bla bla bla....

18 lying to myself:

ika said...

haha . cikgu membebel dekat diri sendiri ye ! :D

nub said...

ltak clorox na..hihii

zikeryhassan said...

itu sewaktu kelas kaedah mengajar KHSR. dan saya kumpulan 3 tersebut. saya dan rakan memang terbaek :P

iszieylyanziy said...

@ ika : hahaha,,,suke2x,,,membebel kat org lain nnt kena marah,,ngee

iszieylyanziy said...

@ nub : klorok dah habes la cheq,,lagu mana ni,,ahhaha

iszieylyanziy said...

@ zikery : hahha,,oklah, terbaik,,yeay!! zik hebat! lalala :P

sukahaha said...

cikgu praktis untuk membebel dalam kelas ek? hahaha...

jemput2x..
Blog matdin

iszieylyanziy said...

@ matdin : hahaha,,,ha'ah,,,nak membebel dekat mat din,,haha :P

ijatnuar87 said...

heheheh...sian kat junior ambe nih...saper ngajo subjek tu?

iszieylyanziy said...

@ ijat : hahaha,,en nik ampuan lah,,hehe,,kesian kt die,,die kan major elektronik,,ahaa

ijatnuar87 said...

en nik ampuan?lect baru ker?xpernah dgr pom la...seiyes...

iszieylyanziy said...

@ ijat : alohs enior,,tahun lepas ag die masuk,,sempat ag ngn senior,,xkn xpenah jmp?ehhe

aNnE said...

haha xya clorox,dah berseri dah tuh.hehe

HaNTwO said...

apa rahsia muka kelabu asap yek?? hehehehe

ijatnuar87 said...

la,seiyes la...xknal lasum...raser2 xpernah tgk pom...

iszieylyanziy said...

@ anne : haha,,berseri lah sangat,,hahaha

iszieylyanziy said...

@hantwo : haha,,photoscape! rahsia tuh,,jgn gtao org len,,hehe

iszieylyanziy said...

@ ijat : hahaha,,parok2x,,,xpelah xknl gak,,nk wt gano,,ngee