Saya di jahit lagi!



Tercipta lah satu tragedi pada hari Khamis yang lalu di mana saya, Istiqomah bt Ahmad Rozi telah dijahit dengan teruknya! Hal ini berlaku akibat kesalahan pola yang telah dibuat! Apa! Dia ingat teori boleh diaplikasikan terus ke praktikal ke kalau dia sendiri tak membimbing aka tak mengajar aka tak tahu! Nasib badan lah.. Nak tak naka kena terima jugak.. Apa yang kita buat tu, kalau betul sekalipon, dia tetap nak menang.. So kami tetap kena ketuk dengan pembaris kayu! Dimana? Dikepala, dibadan, dan yang paling hawau terkena kat mata kot! I sue you kalau jadi pape dekat mata I.. Lalala.. Takpe, its okay.. Istiqomah bt Ahmad Rozi still boleh anggap tu gurauan manja

see! wajah keresahan kami before masuk kelas,, maybe time ni semua orang sedang sibuk mengemas baju..tapi kami akan menghadapi dia lagi,,dia lagi dan dia lagi.. nasib lah baik petang tu tak kena tibai lagi..kalau kena memang nak nangis lah! haha..

24 lying to myself:

Bulan said...

wah...yunk u taw menjahit ek?
nati leh tolong jahit baju kt i la.ehee

zikeryhassan said...

rilex sudah. chill. naek cuti ni compem kne lagi terok kot.

chesu said...
This comment has been removed by the author.
hawiz said...

rajinnyer cik isz..hihi

cikgu ainura said...

wah.. is blja jahit baju ke... best tue.. nuyu suke2...

ZWAN SABRI said...

Ayooooo..
garangnya sampai maen ketok2..
takoowwttttt..
huhu..
btw, lepas ni bolehla istiqomah bukak kedai jahi and boleh la zwan dapat servis jahit free.. hehe

isz said...

@ bulan : yunk ..lehje,,tok baju raye cine kan?hahah

isz said...

@ zik : tu la pasal,,adeh,,kecut perut aku nk menjahit

isz said...

@ hawiz : sesungguhnya saya memang rajen! hahhaa

chesu said...
This comment has been removed by the author.
isz said...

@ ainura : hahah,,meh gnti tmpt is,,is xsukeeeeeeeeeeee

isz said...

@ zwan : oh tidak!!! hahaha

iekasub said...

i know who the person you're talking about!haha. chill! ;)

chesu said...
This comment has been removed by the author.
isz said...

@ ieka : haha,,nasib kami lah ieka,,hahaha

isz said...

@ ieka : haha,,nasib kami lah ieka,,hahaha

izhar said...

macam zaman dulu2 jerk.abg ak cite time dulu2 time die kat skolah.haha.ckgu pukul students sampai darah2 kot.xde pape pun~

iszieylyanziy said...

@ beb : kami ketuk2 mnje je,,grr,,hahhaa

Poyaty said...

is, lect garang sgt ke tu sampai kena ketuk2. ishh ishhh

iszieylyanziy said...

@ kak yati : garang sgt akak,,huhu,,,kecut perut nk masuk kelas die,, :(

AH7 said...

nak tempah bj melayu1..

iszieylyanziy said...

@ din : ok siap! haha

AH7 said...

eleh..yeyek jer

iszieylyanziy said...

@ din : hahaha,,xde nye,,xreti,,ngee