GATHERING!!


Ouch.. Kalau hari tu sangatlah jealous tengok gathering SAHABAT BLOGGER.. Upcoming gathering is KAMI CIKGU BLOGGER.. Gathering ni untuk bakal-bakal cikgu yang sedang belajar di IPG (Institut Pendidikan Guru) or yang ambek pendidikan di mana-mana universiti tidak kira awam mahupon swasta! Kepada cikgu yang sudah pon menjadi cikgu pon boleh join kalau berminat.. Join lah korang! Mesti best gathering nie! ISZ pulak? Join ke?? Kalau dikira status nya.. Boleh lah join.. Sebab future cikgu yang belajar di IPG.. AKAN TETAPI!!!! (Ayat karangan format berita nie) gathering ni diadakan pada 26/2/2011... Hari Sabtu... Dan automatically ISZ tak boleh join!!!

Rugi-rugi-rugi!!! Mana tak ruginya.. Peluang dah ada depan mata.. Tapi tak nak pergi! Sila pelangkung ISZ kalau ISZ cakap jealous bila tengok gambar dorang nanti! Haha... Okay! Nak sangat pergi, tapi apakan daya! Eceh! Ayat tak nak kalah.. Next week 3hb 3 tu is nak pergi KL lagi,, Tak kan tiap-tiap minggu nak naik KL??? Senang cerita 26 hb adalah seminggu sebelum 3hb... SO, lupekan lah,, Sobbing! Sorry guys.. Can't join :'( NExt gathering please!! Hehe...

SILAUNYA!!!

By the way.. ALang-alang 3hb malam dah sampai KL... Siapa nak jumpa ISZ 4hb nanti (hari Jumaat)(macam ada orang nak jumpa je) Is nak sangat jumpa Ieyla... Bulan... Mish... Erza .. Siapa ade dekat KL boleh lah jumpa... Jom-jom jumpa! Jumpa biasa-biasa aja.. Bukan gathering pon :)

20 lying to myself:

aida4eva said...

ala..jom lah pegi..tiap2 minggu trun KL pun ape salahnye :)

echah mashuri said...

err..kite duk kelantan..keh2

zikeryhassan said...

is, kalau nak pegi ajak aku k. teringin nak jumpa kau. ahaha

AfiQ said...

alaaaaaaaaa...... tak join ke???

iekasub said...

x pegi ke?? baru nak join ko.hehe

najihah sahami said...

huhu..mish dah sat cuti midsem laa time tu yunk...lgpun jumaat mish kels smpai kol 5 ptg..mlm naik bs..huhuhuhuhuu

iszieylyanziy said...

@ aida : hahah,,tengok la dulu

iszieylyanziy said...

@ ecah : esok is p kb,,jom jom jumpe,,hehehe

iszieylyanziy said...

@ zik : ko tak habes2 doe,,eeeeeeeeeeeeee

iszieylyanziy said...

@ afiq : hehe,,tataw la nk join tak,,

iszieylyanziy said...

@ ieka : jom p same2,,leh gak,,hehe

iszieylyanziy said...

@ mish : alll,,xdapat la jumpa mish,,sobbing

nEuR0 shEwAzni said...

wahhh !! gathering !! tapi xleh join sbb mmg x join grup ni . sob sob . lgpn kita bkn blogger yg femes yg ade blog femes lawa2 bintang2 bunga2 .

anyway , i want to see you ? can or not ? jap ? bile turun ? ai nak balik kelantan laa . hahaha .

isz said...

@ beb : oh no!!! jom la p gathering blogger wpon aku x p..promote ni,,hahaha,,4hb 3 aku nk jmp blogger kt kL,,jom la klu nk join gak :)
sbb cuti bulan 3 aku balek penang,,ta blek klntn :)

AH7 said...

sab2 ni ade gathering blogger kt melaka

iszieylyanziy said...

@ din : amboi2..bestnyeeeeeeeeeeeee

Gentleman Frog said...

salam,

sorry abg tak dapat jumpa Isz, abg keje.

nub said...

budak2 ley p dak? ahhaha

iszieylyanziey said...

@ frog : apakah??jauh,,xpa2x,,hehe

iszieylyanziey said...

@ nub : haha,,boley je! nk wtpe?suh aku blnje?haha