Hanyut!


Hanyut dilambung ombak sehingga tidak sempat berkayak ke Pulau Rhu? Alamak! Salah cerita.. Jangan marah ye Encik ZikeryHassan..(cepat mintak maaf kalau tak tak dapat header baru lagi) Ampun pak ampun buk! Haha.. Alkisahnya hanyut menonton movie ProsecutorPrincess.. Hanyut dalam angan-angan memakai kasut yang cantik! Memang cantik lah kasut tu (bagi penggemar heel je) Opss.. Alamak.. Saya bukanlah penggemar heel sangat.. Sikit-sikit je.. Lalala.. Ke kelas pon berheel.. Ok.sem depan nak beli kasut yang tak ada heel! Yeay! Haha.. (Tipu ke betul-betul tak tahulah)



See! Cantik kan kasut nie.. Tapi tinggi sangat kot.. Pakai 5 minit sakit kaki habislah! Ngee.. Moral nya, nak shopping tak payah pakai heel..Belajar dari pengalaman nie :) Saya nak beli kasut "naik bas" dekat BATA! Cantik! Oh Elaunku sayang! Bilakah kalian mahu menghiasi akaun bank ku? Atleast kad ATM akan berfungsi kembali...

Sweet kan? Like sweetcorn :)

Psst psst : to my lovely blogger.. Line di kampung tersangat LAJU untuk Istiqomah membalas jejak.. Nanti line okay Is terjah korang! YEay! Miss you all :)

32 lying to myself:

Woofer Storm said...

hahaaaa nanti klau duit dah hiasi akaun bank jgn lupa kita tau....heeee

azureEn said...

cantek nye heels! >.<

owh2.. duet da menghiasi acc bank i.. is punye bile nie.. lambatnye. mesti jiwa meronta-ronta kan =P

iszieylyanziy said...

@ woofer : aiyok2..hahaha...xde hal...

iszieylyanziy said...

@ azureen : hahaha...entah la reen oii,,pnt da nk p check acount,,xde pon elaun tu dpt ag,ahhaha

Amir Izzat said...

maaf. saya tak boleh pakai itu kasut..(heels?).. ehhe

korek la duit kt mana2..hehe...

.:: eFaA ::. said...

hehe..fa da tgok da muvie tuh...
bes gile kan law wet bnyakk...ley shoppink cm dia !!!

sAsyA said...

yg 2nd tu cntik
tp sy pon x reti pakai heel
baru nk blaja hehehe

iszieylyanziy said...

@ amir izzat : hahhaa,,leh je kalau nk pakai,,haha,nk korek tang mana?da tak de dah,,huaaa

iszieylyanziy said...

@ effa : tu lah pointnye,,haha,,kn best klu leh shopim cam die,,hahaha

iszieylyanziy said...

@ sasya : haha...rasa macam confident je jln pkai heel,,ngee

ezzenurfarhani@blogspot.com said...

Hek3x ari 2 eze ade beli wedges Vior tinggi cm heel 2 ,tp de plx owg nk kutuk2x ...cehh!! cm la i gune duit makbapak dyeowg ..

http://ezzenurfarhani.blogspot.com/2010/07/masalah-aku.html

iszieylyanziy said...

@ ezze : hahaha,,,my classmate alway sgt ngutuk dak2 pkai heel,,..tp pe kisah,,duit kite kan,,ngee... pakai wedges ok ag dri pkai heel,,sbb die seimbang sikit :)

r-5 said...

wah2 pergi kelas pon pakai heeel. huyyo!hehehe

♥ LULU ♥ said...

yg pink tu cntik!suka2..hehe

zikeryhassan said...

org pakai heels time shopping sbb takut kena rompak. hehe.


p/s ; aku kebosanan duduk di rumah gara-gara elaun tak masok.

Lelaki Ini said...

wah2!
duit JPA i dah masuk!
dah start soping2!
nak pinjam??
ahaks!

Eza said...

kasut2 di atas sgt adorable!

iszieylyanziey said...

@r-5 : xde la tggi cm gmbr,,dlm seinci stgh je,,huhu

iszieylyanziey said...

@ herney : kan kan kan,,sangat lah cantik...nakkkk...

iszieylyanziey said...

@zik : pe kaitannye kena rompak??senang pelangkung???hehehe

iszieylyanziey said...

@lelaki ini : sangat tidak adil!!! Huaaaaaaaaaaaa,,,,bila elaun nak masuk nie,,,sobbing

iszieylyanziey said...

@eza : kan yunk,,mengancam,,hehehe

ainul said...

owg da nk abes da elaun cik is oi..hee

iszieylyanziey said...

@ ainul : eeeeeeeeeeeeee,,,geram2,,,sampai hati,,xpe2c,, :P

Bulan said...

yunk,cun ah kasut tue.ehee

iszieylyanziey said...

@ bulan : kan yunk,,,cun melecun

Payche said...

Ingatkan lagu hanyut oleh faizal tahir td... hahah rupenye tett!

.alie. said...

beli heel yang tapak dia tebal..
y tu selesa pakai..

tapi kalau nak pakai kt maktab tu,xpayah la kalau asyik g lewat perhimpunan (merujuk pada diri sendiri T_T )

AH7 said...

tinggi giler kasut 2....

iszieylyanziy said...

@ payche : lagu tu sedih,,xnk2,,ehhehe

iszieylyanziy said...

@ senior alie : hahaha,,kat maktab xleh pakai heel tggi2 ,,nnt en mahadi panggil dan masuk dalam rekod (merujuk pada diri sendiri ) hahaha

iszieylyanziy said...

@ din : hahaha,,kan kan,,tinggi kan,,ngee