Hot and Cool

Tengah melayan Sahabat Blogger dengan isu hot yang dikeluarkan dari seorang blogger ni.. Apa motif dia? Up kan traffic barangkali... Isu apa? Cari sendiri.. Tidak mahu menyebutnya lagi.. Bak kata Bro Ben, kita sedang mempromosi blog dia kalau kita asyik dok cakap pasai dia ja kat blog.. Ala-ala Malaysia menang Piala Suzuki ari tu, semua blog nak update sal Malaysia menang, tapi isu hot ni pulak semua nak update ketidakpuasan hati..Grrr!!! So, ni kira ISZ promote dia tak? Err err err. Tak kot.. Ngee,, Terpulang lah nak nilai.. (hint = dulu cari gadoh pasal shawl..sekarang = find it by yourself!) haha

Dah-dah! Ada yang lagi hot nie! Haha.. Nak gelak dulu,,, sebab excited sangat... Wah excitednya... Rasa macam nak terjun bangunan guna payung terjun je! tak pon flying fox ke blog korang nak bagitahu betapa excitednya ISZ! hahaha... (dah gila rupanya ISZ ni sejak 2 hari main panas) Apo kono ekau nie.. Nampak ulaw melekaw ka apo! Opss!! Loghat mana yang terkeluar tuh? Ingat nak cakap korea tetiba terkeluar dialek Nogori pulak.. Plus dialek Melakaw :) Haha.. Sila gelak tergolek-golek hingga ke Korea.... Boleh masuk book of record :) Tak nak cakap banyak! Tengok je gambar kat tengah-tengah alam! Tu je yang buat kita excited.. Lalala.. Over tak? Ngee.. anyway.. Thanks Bro Ben :)
Psst - ppst : thanks gak to all blogger yang add fb is! Suka-suka-suka (kata ganda peringkat orang gila) haha :)

24 lying to myself:

AH7 said...

org approve die kt fb xnk wat entry untuk org ker?

NadiRah said...

hahaha~

matdin said...

oo.. yang ni lagi hot!! hahaha...

iszieylyanziy said...

Ah 7 : alorh,,kecik hati pulak die,,ngee

iszieylyanziy said...

@ nadirah : ngee,,nape gelak,,huhu

iszieylyanziy said...

@ mat din : hahaha,,hot like candy ke,,hot fm ni :P

NuSaNa NoSa 91 said...

jangan layan~~ ^_^

iszieylyanziy said...

@ nusana : kan kan,,xpayah layan dia tu

.: iEyLa :. said...

huhu..ni sedih ni..
orang add die jd fren die xde plak nk kecoh2..uhuk2..

iszieylyanziy said...

@ ieyla : hahaha,,,nnati orang edit! say thanks to blogger yang add is,,,ok?

iekasub said...

ni HOT sangat ni.haha

isz said...

@ieka : haha,,hot kn,,meh aku siram ngn air,,cool ckit :P

HAZWAN17 said...

same-same
dah add dah haha

iszieylyanziy said...

@ wan : hahha,,,add sape??alalala

SyafiqRidhwan said...

haha. awat tak add cek ? :)

n@jwamz said...

mmg isu kontrolbesi kan..kan..

+akufobia+ said...

haha.tu baru ben kan.kalau rasul add friend kat SANA nanti mesti lagi best.tapi dapat ke?aa.arkk.

iszieylyanziy said...

@ syafik : sat g kami p add noh

iszieylyanziy said...

@ n@jwa : kontrabasi,,ahhaa

iszieylyanziy said...

@ fobia : opss! InsyaAllah.. dapat la tuh...

sya hassan said...

wah.. jeles seyhh.. :P

iszieylyanziy said...

@ sya : kenapakah???ngee

eRza farEeha said...

wah..rmi da die nye kwn blog kt fb..huhu..

mek~xappear la sb mung..xleh nk tgl jejak..huhu

iszieylyanziy said...

@ erza : hahaha,,,ramai la sgt,,,
eh,,ade 2 kot,, 2 2 xleh gune ke???