Ph0toGewDiK S.C.A.R | Tw0


Cantik menarik tertarik kau memang da bomb!! Ops! Apa yang menarik? Apa pulak yang tertarik? Ada bomb? Mana? Alamak!! Lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... Fuh! Selamat! Tarik nafas.. Hembus... Huuuuuuuuu.. Ada bunyi cam tu tak bila hembus? Kalau takda, bagi sampai ade bunyi,, tak kisah la.hiiiiiiiiiiii ke,,heeeeeeee ke,,hooooo ke... asalkan ada bunyi,, dan ikut cita rasa selera perut anda! Keh keh keh..

Penatnya hari ini. Hari ini penat!!! Kelas jahitan yang entah pape.. Ingat tak kena ketuk dah.. Kena jugak.. Majlis Maulidulrasul.. Ada forum.. Adeh! Mengantoknya.. Dah la dok belakang sekali.. Dengar lagu kuat-kuat kat mp3.. Settle :) Dan-dan Pensyarah tu suruh edar paper selawat ke depan.. Mak aih! Malu cheq oii tetiba nak jalan bagi paper tu baris demi baris,,,, nasib baik pakai baju cantik kan! HAha.. Sempat lagi tu..

Jom tengok gambar,, ngee.. kali ni saya pulak jadi model! Tak nak pegang camera! nanti tak da dalam gambar,,haha :P En Zikery Hassan cepat lah photoshoot kami! Ngee..




24 lying to myself:

AH7 said...

dah mcm model pun ade...huhuhu~~

noraim said...

perghh . posing sakan. blh jadi model dah. hihi.

isz said...

@ din : haha,,,oh tidak!!! apakah,,,

isz said...

@ noraim : haha,,,lom adi model dan tak kan jadi model,,ngee :)

matdin said...

owh!!! makin jangok sekarang hahaha....

aNnE said...

nak fotogedik jugak..haha

cantik2..hehe:)

Botak said...

ho oh ho...
ade dslr ek skrg ni..
hahahahaha... :))

isz said...

@ matdin : hahha,,jangok la nie,,,

isz said...

@ anne : haha,,jom2,,bergedik same2

isz said...

@ botak : opsss,,.not mine lah,,,

Bulan said...

cun la kegediksskan nye itu.ahaa

+akufobia+ said...

jarang ada dalam gambar.aa.

reen ™ said...

nice photo :)

iszieylyanziey said...

@ aku fobia : jarang ada dalam gambar????tapaham

iszieylyanziey said...

@ reen : haha,kan,,nice kan,,tmbh2 model die,,kah3x,,kidding :)

KUREKURE COMEL said...

perhhh...mmg smart la....mdelnye pun pndai posing...he3

iszieylyanziy said...

@kure2 : haha,,,,thanks dear

eRza farEeha said...

woww..comel gilak!!

isz said...

@ erza : haha,,kan kan,,comey kan,,ngeee

r-5 said...

peh kemain baju cik isz ni macam nak gshow je. haha. janji santek n menutup aurat kan? ngee~ :)

iszieylyanziy said...

@ r-5 : ha???sweater je pon lah,,hahaha,,,

✿nenek moden✿ said...

wow...bestnyeeee cikgu is ada dslr...jeles3...huhuhu

iszieylyanziy said...

@bulan : haha,,kan kan kan

iszieylyanziy said...

@ nek mo : mana ada,,bukan is punye,,hehe