PhotoShoot | One!

Salam Maulidur Rasul semua.. Sempat lagi kan nak wish,, I hope so :) .. I guess kebanyakan tempat kerja dan IPTA, IPTS dan IPG cuti kan semalam.. So pe yang korang buat semalam?? Tidur je eh dalam bilik? Takpun keluar tengok wayang?? Dating erk?? Korek hidung memanjang?? Yang paling tepat maybe korang mengadap je lappy kesayangan korang tu blogwalking ke blog orang lain kan,, paling kurang pon stalker blog orang! Haha.. Betol tak? Semalam saya tak stalk blog orang pon.. Saya blogwalking dengan jayanya! Yeay.. Isz hebat.. Sila pronounce dengan gaya yang paling gedik! Ngee...

Dah.. Panjang lah pulak introduction ni (ala-ala set induksi pulak).. Ok dah.. Titik.. Tak pon fullstop! (sama je) Next!!!... Sila lihat gambar diatas.. Orennya baju!!! Inner shawl pon nak oren? Tak nak kalah.. Pakai lawa-lawa (lawa ke) nak p mana cheq?? P pantai Bukit Kluang je pon! Haha... Photoshoot kena lah pakai lawa-lawa kan.. Ngee.. Ce kami pakai baju kurung kain cotton ala-ala zaman dulu? Kan lagi lah semua orang pandang.. Pedulikan.. Tak kan nak p cucuk mata depa pulak kan... Gambar saya tak banyak, sebab saya jadi Photographer! Pergh!! Saya budak baru belajar, kalau salah tolong lah set kan setting! Haha..

By the way.. mana datang nya camera tuh? Sila CLICK.... Bila dah upload gambar dekat facebook.. Semua chat.. Cakap " wah, dah guna dslr" tak pon "dah guna nikon kot" .. ada lagi "masyuk kot" ... lagi sengal "aku nak jadi model ko".. Yang penting thats not mine okay.. Ada sesiapa nak belanja ISZ dslr? haha..





More picture sila CLICK facebook di sini!!! Hahaha...
Takpon CLICK blog empunya S.C.A.R :)

30 lying to myself:

nub said...

nak gak jadik model... hahahah

iszieylyanziy said...

@nub : jadi lah,,xdak owang nak halang,,hahaha

emieysandra said...

ade bakat nih..
;)

iszieylyanziy said...

@ emiey : haha,,semua orang ada bakat,, :)

AH7 said...

smlm duk umah jer...waaaaaa.....

iszieylyanziy said...

@ din : haha,,ok lah tu,,jimat duit,,hehhe

wa khairul onggon said...

Mula2 try pastu jap lagi mesti dah ada dslr sendiri... hehehe... Teruskan.. teruskan.. :)

ku izzati said...

nak dslr!!!!

cika said...

saye kah pemilik scar???hahaha...

iszieylyanziy said...

@ onggun : nak ikut jejak langkah ni,,yang senior kena la ajar kan,, :) ne tao 1 day leh outing same2,, :P

iszieylyanziy said...

@ ku : xterdaya nak nolong,,kumpul duit ye yunk
:)

iszieylyanziy said...

@ cka : ko memnag ber,,,scar! haahha

wa khairul onggon said...

Betul3x.. InsyaAllah.. :)

.: iEyLa :. said...

eh..camne awak leh jd photographer plak ni...
awak kan model saye??haha

alyaaboolat said...

photoshoot besh!hehe

iszieylyanziey said...

@ onggon : amin :) doakan ye :)

iszieylyanziey said...

@ ieyla : make sure i jadi model u bila kite jmp kat kl nnt,,ahahha :P

iszieylyanziey said...

@ alya : best dan penat, :) hehe

Anis izyan Abd Rahman said...

like !!cantik yg gambar ade path tuh~

iszieylyanziy said...

@ anis : path tu ape yunk???

HaNTwO said...

pokcik nak jadi model leh tak??? :P

najihah sahami said...

waa..lepas ni boley jadi photographer pro la plak yunk. hehe

+akufobia+ said...

ee.(muntah.)

SyAzWaN_zEnT91 said...

wahhh..dah ade dslr..mau pinjam...ngee~~

isz said...

@ hant : pokcik! amboi cheq,,perli ka,,,kan da ade dslr ke?aishhh,,,,haha,,

isz said...

@ mish : wah,,amin,,,doakan is ye

isz said...

@ aku fobia : opss,,sila muntah ditandas,,nnt blog saya berbau,,,

isz said...

@ junior syazwan : nak mention junior ni,,haha,,kan ke dak kelas ade dslr gak?hahah,,,pinjm dengan dorang ok :) haha :P

safinah rashid is at your service! said...

nak join photoshoot jugak! ahaha ;p

iszieylyanziy said...

@ safinah : jom! haha