Sakit Mental!


Siapa yang sakit mental kat sini?? sila tekan butang X dekat atas sebelah kanan sekarang jugak!
Siapa yang normal, sila teruskan membaca.. Saya nak tekan butang X selepas menaip entry je.. Ngee... (not include sakit mental okay ) Maybe stalker-stalker saje yang sakit mental sampai menyebarkan GOSSIP murahan about me! Apa? Ingat artis ke apa nak buat-buat gossip? Salah orang lah beb! Tolong sikit.. I tak layan GOSSIP murahan macam tu.. Okay! Teruskan menyebarkan GOSSIP tersebut! Saya tak leh nak tutup mulut korang, saya boleh tutup mulut tempayan je..
(out kejap mencari tempayan untuk ditutup)

Dah! Nasib baik jumpa tempayan kat belakang hostel (macam p cari betol ja).. Sambung buat kerja! Kerja lagi! Kerja lagi! Bila nak cuti? Nak cuti! Nak cuti! Bila nak Jumpa Ummi.. Rindu :( Sob3x... Dah.. Jom sambung buat kerja!! Jom potong kain untuk dijahit..

Psst psst : Disini.. ISTIQOMAH BT AHMAD ROZI nak mintak maaf! Sebab tak dapat nak balas jejak korang untuk sementara waktu sebab terlampau banyak kerja.. Esok ISZ terjah korang okay..
Rindu semua sampai cium dinding! :)

36 lying to myself:

aNnE said...

gosip apakah?haha

jangan layan sama gosip..ekeke :)

iszieylyanziy said...

@anne : kononnye is nie bercengkerama aka jatuh hati kat dak yang ade pakwe! hahaha...xlyn,,nyemak je

.: iEyLa :. said...

huhu...gosip jgk upenye kat dlm blog ni ek..hehe...
biar jela org nk ckp pe yunk..

Lelaki Ini said...

sama la kita!
sgt2 byk keje..
adeyh2!

Blur said...

ape gosipnye2... share2 sikit...

Jom baca dan komen post terbaru Blur Pelancaran Live Blog

iszieylyanziy said...

@ iela : tu la yunk,,entah pape jek,,pape ade lah,,haha,,

iszieylyanziy said...

@ lelaki ini,,sgt byk,,huaaaaaaaaaaa

iszieylyanziy said...

@ blur : haha,,gossip murahan di IPG,,haha

hawiz said...

chilll..hihi

zikeryhassan said...

kau busy? aku pun nak busy jugak la.

amna said...

lif tu kt SKSBU taman maluri ke? hehehehe..

nub said...

taknak maafkan!!

gahahaha lariiiiiii

Finaz Jaafar said...

ala2 artis gitu kan !! hee~

iszieylyanziy said...

@ hawiz : chill je kan,, :P

iszieylyanziy said...

@ zik : sebok je,,ne leh,,,ko xsme,,haha,,,

iszieylyanziy said...

@ amna : lift SK Putrajaya Presint 11 (3) yunk,,hehe

iszieylyanziy said...

@ nub : amboi cheq,,,pelangkung sat g baru padan muka ang! :p haha

iszieylyanziy said...

@ finaz : hahah,,kan kan kan,,klu dah jadi artis macam mana tataw la kan,,haha

Azza Firza said...

errr errr

Bulan said...

nk taw gosip!!!
ehee

AH7 said...

samelh kte...i pun bz

iekasub said...

uih~ artis hot! ape cerite gosip tu??rasa macam nak tau.hehe

najihah sahami said...

haha..isz!!comel gambor cium dinding!jeles ngan dinding tu!!!

iszieylyanziy said...

@ azza : er???apakah

iszieylyanziy said...

@ bulan : jom la meet up bulan 3 ni,,hehe

iszieylyanziy said...

@din : u final eh,,goodluck

iszieylyanziy said...

@ieka : hahaha,,ko ni,,,gossip murahan takyah la ambik tahu,,hehehe,,,,

iszieylyanziy said...

@ mish : alaaaaa,,,nk jles pasaipa,,haha :p

zahidah dihaz said...

kerja...kerja...ada kerja ada gaji...hehehehehehe




new entry: http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2011/02/2011-tahun-yang-ajaib.html

HaNTwO said...

jom kita membzkan diri masing2 :P

iszieylyanziy said...

@ zahidah ; alaa,,kerja ni xd3 gaji,,hahaha

iszieylyanziy said...

@ hantwo : jom jom,,pakat bz meh :P

bobiedanbad said...

smile :) walaupun banyak keja hehehe

hans said...

gossip apakah?
aik,ari tu CNY xcuti ke?

Jom Join Contest Situasi Hans : Gunakan Imaginasi Anda

iszieylyanziy said...

@ bodiedanbad : always smile,,,sembunyikan apa yang dirasa,, :)

iszieylyanziy said...

@hans : cuti blik umh nenek,,,