Sila Pelangkung Saya!



Sila Pelangkung Saya sebab beli heel lagi! Ops!! Jangan!! Tak nak! Sakit! Sila abaikan dan Buat-buat tak nampak gambar di atas! sebab ISZ beli dengan kasut yang berharga RM 189! opss!! Sale 70% okay.. So is beli dengan harga under RM40! Seluar tu pon sale 70%.. Macam tahu-tahu je baru dapat elaun kan.. Kesudahannya, habis duit shopping.. Cam ne nak jimat nie!! Adeh! Duit keluar laju gila macam air mengalir kat air terjun! Bestnya kalau dapat p mandi air terjun ni..Ngee.. Abaikan! Tak ada kaitan..

Cuti 2 hari tak sempat nak berblogwalking gara-gara meronggeng nie lah.. Jumaat pagi gerak pergi Kota Bharu (macam jauh je) Sampai-sampai je mereka (lebih dari sorang) dah borong batik! Beratus jugak batik ni kan,, Isz pulak?? Belom sampai seru nak pakai baju batik.. Hehe..

Pergi Kbmall shopping la sikit-sikit. (beratus gak habis, beli apa pon tak tahu) Last-last masuk kedai rambut.. Gunting rambut! Dan hasilnya! Rambut sangat pelik! Lain yang disuruh, lain jadinya.. Aish!!!


PENGKALAN CHEPA!! Ingat tak nak jejak kaki dah kan kat situ! Haha.. Tapi si Ateh nak makan chimchum.. Pergilah kan,, tapi tak dapat makan jugak sebabnya kedai tu tutup 10hb till 14hb 2... (Jimat duit Ateh nak belanja kami kan kan kan) hahaha... Lagipun , nanti nak naik flight pon kat Airport Pengkalan Chepa jugak! Sigh...

Makan je dekat foodcourt Tesco... Pengalaman mematangkan? Rasanya tak kot! Sila lebih berhati-hati dengan beg duit dan barang-barang peribadi korang yang korang rasa barang tu penting! Chill.. Nasib baik jumpa balik kan?Hantar Cika naik bas.. Tetiba rasa rindu gila nak naik bas dihantar by pakwe kan.. Lalala.. Dulu boleh la,sekarang? Takde sape nak hantar dah! Huhu.. Tak kesal langsung! :)


Sempat pulak kami try kerusi urut ni.. Padahal kawan kitorang dah collapse dah.. Hehe.. Bukan salah saya! Sengal tak kami? Ngee..

So!!! Weekend korang best tak? Korang buat apa je??Sila pelangkung cheq wat kali ke 2 noh,sebab banyak sangat gambaq! ngee :P

33 lying to myself:

AH7 said...

ape kt isz blanje org lak?

iszieylyanziy said...

blnje ape?hahaha,,tetiba xreti membaca kan,,hahaha

zikeryhassan said...

korang semua memang sengal pon

iszieylyanziy said...

@ zik : hahaha,,,xpe,,cika n ckin ade mase die pengsan tu,,ko salahkan ima! aku xbersalah,,hahaha

tomato said...

hoho,, mane ole2 ? ceq dok umah je ni.. :'(

MISS LANZA said...

omg..!
i loveeee ur heels boot..~

MISS LANZA said...

omg..!
i loveeee ur heels boot..~

MISS LANZA said...

omg..!
i loveeee ur heels boot..~

Bulan said...

speechless tgk heel u tue.leh wat nari2 nie.pinjam nati.ahakss

iszieylyanziy said...

@ tomato : hahha,,ole2x???tertinggal kat kedai sebb xsempat nk bayar,,ahhaha

iszieylyanziy said...

@ mis lanza : hahha,,kan,,i love it,,ngee

iszieylyanziy said...

@ bulan : yunk,,leh aje,,amik lah,,kalau muat,,hehe

soffea said...

isz :)
bestnye menghabiskan duit.. hehe..

akak jeles but tu. sgt cantik okkeh. dah la diskaun banyak giler kot.. nak jugakkk..

noraim said...

perghh! soping sakan ye. hehe.

ADfeez said...

pehhh... sexinya pempuan pakai boot mctu... ekekekek~

Ratu Sulaman said...

boot tu santek..... nak..... XDXD

azureEn said...

isz! suke sgt boot bru tu.. gojes! nak jugaaaaaak >.<


eh sedap la kusi tu.. klu bole nk dduk 10 jam :P

iszieylyanziey said...

@ akak sofea : p la beli,,kalau xde sale ,,is pon xbeli,,haha,,

iszieylyanziey said...

@noraim : haha,,kan,,habes dah duitnye,,ngee

iszieylyanziey said...

@ adfeez : cancel lah nak pakai,,xnk pakai lah,,huaaaaaaaaaaaaa

iszieylyanziey said...

@ ratu : kan kan,,i love it,,,ngee,,cantek,,warna putih cantek tp xde size,,,

iszieylyanziey said...

@ zureen : haha,,meh pakai boot tu meh,,is bg je,,hahaha,,,kerusi tu?sedap kalau kat umh,,ni kat tesco,,semua org pndang terus jadi xsedap,,hahaa

safinah rashid is at your service! said...

teringin nak pakai boot cam kakak :)

safinah rashid is at your service! said...

teringin nak pakai boot cam kakak :)

isz said...

@ safinah : pakai la dik :)

HaNTwO said...

hahahahah dapat elaun abis kat shoping jela ek??

iszieylyanziey said...

@ hantwo : opss,,jangan la mention kuat2,,pilu hatiku,,hahaha

nub said...

haa mai nak pukoi3!!!

hahahaha

najihah sahami said...

isz!mish berkenan laaa ngan but tu!!cantik!!semart ahh!!huhu

iszieylyanziy said...

@ nub : pukoi pelan2 noh,, :P

iszieylyanziy said...

@ mish : mish nak ke?size 37,,ngee

echah mashuri said...

perghh.terbaikk ah boot tuhh..kalau kena kapala mahu koma.ehhe

iszieylyanziy said...

@ ecah : hahaha,,,sampai koma tuh,,,hahaha,,,,nk try ke/?wt experimen jom,,hehe