TOLAK!!

Wah! Awesome! Hahaha.. Kenapa dengan mereka? Siapa mereka tuh? Apa yang mereka buat? Aish! Tak kan nak perlu bagitahu pulak,,, mestilah sedang menolak kereta! Kenapa pulak nak tolak kereta? Sebab hobi mereka kot.. Then macam mana pulak Isz boleh snap gambar mereka? Sebab Isz kan Mamarazzi mereka (bukan ke dorang yang suruh snap gambar ni) Ngee....

Alkisahnya..Kisah minggu bila entah... Kereta yang kami naiki tak nak hidup hidup.. Dah lah dekat traffic light! Depan sekali pulak tuh! Aish!! What to do.. Masing-masing blur.. Nak turun tolak? Last-last pakcik van yang berhenti kat tepi kereta ktorang pulak yang turun tolak kereta kami! Haha.. then gambar kat atas tu, action je lebih! Ngee...

So.. Korang pernah tolak kereta tak? Tak pon kereta rosak tengah-tengah jalan? Pe perasaan korang time tuh? Ngee...

26 lying to myself:

zikeryhassan said...

time ni meronggeng ke mana?

iszieylyanziy said...

@ zik : time meronggeng ke jerteh ,,nk transfer duit ke bank,,,aish,,lom

.: iEyLa :. said...

huhu..nasib kite hmpir same..
tghari td i g sogo..pastu kete temperature high..berasap tu..
seb baek tgh jam..so kitrg cool down kete tu jap la tgh jln..haha

miss epa said...

kak is ni buat cuak je.haha :)

ejulz said...

baju pink mcm x ikhlas je tolak.. haHa

Jangan lupe singgah k.. :)

1 "Alhamdulillah dipermudahkan..
"


2 ""SAYA NAK JOIN BLOGLIST E-RA PASHA BOLEH??"
"

iszieylyanziy said...

@ ieyla : hahha,,,macam2 kan,,ngee,,sempat ag cool kan tuh,bg la coolfever ke,hahaha

iszieylyanziy said...

@ efa : hahaha,,cuak nape??hehe

iszieylyanziy said...

@ ejulz : hahaha,,nama pon action,,ngee :P

iekasub said...

aku penah tolak keretaa dekat jertih time hujan! aa! teringat zaman foundation! XD

iszieylyanziy said...

@ieka : hah?? ye ke??cian ko,,ngee..xpew2,,pengalaman kot

+akufobia+ said...

kereta sorong ke kereta tolak.

izhar said...

saje je x nk turun tolak kete 2 takut trn shm ke wei???wakakah!!!

iszieylyanziy said...

@ fobia ; kereta tarik! hahaha

iszieylyanziy said...

@ izhar : beb,,ko memang saje kan,,haha,,ne ade lah,,pak cik tu yang sponsor diri :P

AH7 said...

Ni mesti kes x isi minyak...

Botak said...

ape kejadah nyer tolak keter camtu..??
hahahahaha... XD
tolak troli boleh r kalo cenggitu..

iszieylyanziy said...

@ ah7 : hahaha,,tahu tahu jek eh,,hhahah :P

iszieylyanziy said...

@ botak : aish! kan dah gtao action je! haahaha

misyamissyou said...

penah! mmg xtau nak wt pe..malu pn de gak sbb bnti tgh jalan kot..huhu

iszieylyanziy said...

@ misya : kan kan kan,,malu kot,,semua orang akan pndang

cekmet said...

hahah.sy pun prnh wei
nak g klas,kete park tmpat yg mcm bukit.lps tu msuk gear R xgerak ke blkang
apa lg tolak r haha

iszieylyanziy said...

@ cekmet : hahaha,,,tolak2x,,,

alongizhamhadi said...

nk meronggeng minyak x isik...last2 menonggeng...hahahaaa...

iszieylyanziy said...

@ along : alaaa..diam2 la,,malu nie :( ahahah

fRaMe+LenSeS said...

betoi ka menolak tu.. cam tak bersungguh ja tgk tu.. :P

Salam lawat dari Nadh.
Assalamualaikum

iszieylyanziy said...

@ frama : haha,,memang action je lebih pon :P