Apakah??


semalam..tengah khusyuk-khusyuk blogwalking (padahal baru nak mula) tengok lah chatbox yang dekat tepi tu.. Tengok-tengok-tengok (berapa kali tengok ni) ada nama ISZ blogwalking kat blog ISz! APakah! Siapakah! Dulu ada blogger mengadu nama Isz dekat chatbox dorang, bila klik, bukan blog ISz yang keluar.. Takkan lah Isz rajin sangat nak blogwalking untuk orang lain? Kalau rajin pon, buat apa nak guna nama sendiri! Tak komersial pon aih! Pesanan tulus ikhlas serta baik hati.. Nak blogwalking tu.. Jangan guna nama orang lain.. Weh! Nama korang kebetulan sama kot?? Kepalahangguk ang nama sama! Dia dok p blogwalking dekat blog orang laen, tulis nama laen pulak! Apa kejadahnya tataw.. Sendiri mau pikiaq la noh..

Ni lagi satu hal.. Tak tahu lah apa motifnya... Semua dok hantar bendalah ni dekat chatbox facebook tuh.. Aish! Pelik bebeno.. Terlebih makan kinder bueno gamaknye... Offline! Grr...

41 lying to myself:

saperakue said...

hok bawah tu sokmo kena =_=!

Cekodok said...

setakat ni tak pernah kena lagi.. ngeee

Finaz Jaafar said...

ntah pape..yg kt fesbuk tu slalu dpt tp tak bukak pun..bodo2 jeh bnda2 tu semua

iszieylyanziy said...

@ feti : kan kan,,aish,,nyampah aku,,

iszieylyanziy said...

@ cekodok : nanti is bg kene! hahaha

iszieylyanziy said...

@ finaz : bendalah tu automatik sbnrnye,,,dorg xhntar pon,,

ZWAN SABRI said...

ayooo.. maybe sebab nama sama kowt..b positive.. ;)


MySuaraBlog: Setelah 2 minggu tak.....

ku izzati said...

sabar la isz eh..tukar nme la..hihi

avantgarde14 said...

wat da frog??!!!
huhuhu...

iszieylyanziy said...

@ zwan : tak kan kot.....

iszieylyanziy said...

@ ku : tukaq nama sat g,,dorg xkenai pulak,,haha

iszieylyanziy said...

@ avangrate : haha...mana frog?ngee

poyaty said...

haiiii is. wenduuu nya. hehe. jgn mare2, dia peminat is kot tu. suka sgt dgn nama is :)

Bulan said...

i penah kne i fb tue. i pn dgn bendul nye p klik.mmg sakit jantung pastue. jahanam pnye org.

iszieylyanziy said...

@ kak yaty : huaa,,rindu akak gak,bz eh akak,,,ngee,,,entah la die,,sape2 jek,,haha

iszieylyanziy said...

@ bulan : hahaha,,,nape?kuar gmbr hntu eh?hahaha

iekasub said...

mungkin name org tu 'isztiadah'.haha.sabor jelaa~~

yg bawah tu pulak mmg aku dh kena. FB ade bug! suke2 je hntr kt org laen gune name aku~ duhh

azureEn said...

haha yunk, u click ke benda alah tu..?? ;P

kalau nk tau pe benda, google je. tayah click. tu sume spam tu. budusss punyess~

iszieylyanziy said...

@ieka : nama sape tuh?haha,,alah,,fb mmg,,sengal,ngee

iszieylyanziy said...

@ zureen : tak yah la,,dak2 lain yang klik,,so jadi automatik hntar kat i,,aish,,,

FariehanIbrahim [LBC] said...

adoii, yg kt fb tu mmg slalu kne, heh!
-.-'

iszieylyanziy said...

@ LBC : tu lah,,memang selalu,,tapi hari ni,,semua orang hntar benda yang sama,,cam berpakal la pulak

eRza farEeha said...

sabo2..die jeles a tuu..huhu

noraim said...

yg fb tuh selalu dpt. apa kejadahnya anta. sy pon same dgn isz. xpernah bkk pon. ntah pape jek.

fiezah91 said...

wakaka..tuka nama tuka nama :P

AH7 said...

sb isz popular kot....?

zikeryhassan said...

kau kan femes sbb tu sume nak gune nama kau. hehe

Atsuko Ichirou said...

eh??
video hape kat fb tu ek??
tak penah bukak pon...saiko la sape yg buat...
tapi bnyk membe yg hanto...gile ke hape

iszieylyanziy said...

@ erza : yunk,,hahha,,dia nk jeles pasaipa

iszieylyanziy said...

@ noraim : tu lah,,scam,,spam,,ahaha

iszieylyanziy said...

@ fiezah : nnt org xknai is pulak,,hehe

iszieylyanziy said...

@ah7 : tak de mknanye lah,,,bukan3x,,entah

iszieylyanziy said...

@ zik : tak habes2 ngn femes ko,,ko ag femes,,xde pon org nme ko,,

iszieylyanziy said...

@atsuko : dorang x hntar pon sbnrnye,,fb y automatik hntr,,dorg tataw pon,,huhu

HAZWAN17 said...

haah la ade gak kat fb camni

iszieylyanziy said...

@ wan : ade2x,,ni da kene,,ada la,,hhahaha

soffea said...

apakah sume ini?? hehehee

iszieylyanziy said...

@ akak : haha,,kenapa semua ini terjadi! haha

SuhAnA rAmlY said...

yew argh! huhu,, kat fb ad jewp.. lam chat,, hari ney dh lebih drpd 10 org hntr,, -,-'

SuhAnA rAmlY said...

btw.. best ayt.. terlebih makan kinder bueno gamaknyer! haha!xD

iszieylyanziy said...

@suhana : tu la,,ari ni ramai sgt y hntr,,.haha,,jom mkn kinder bueno